Zoeken

Studenten aan het woord

 • Lisa Bakker

  “De presentatietraining op school is leuk en nuttig, maar contact met echte klanten is toch anders dan oefenen op medestudenten. Dat ontdekte ik tijdens een stage op de afdeling Verkoop binnendienst van een installatiebedrijf. Daar heb ik het erg naar mijn zin gehad. Ik weet nog niet zeker wat ik wil, maar denk dat de buitendienst nóg leuker is. Praten met mensen, dat doe ik graag”, vertelt een enthousiaste Lisa Bakker. Dat ze graag en vlot praat is overigens al na drie seconden duidelijk…"

    Lees meer
 • Hendrik den Hertog

  “Sleutelen aan fietsen, dat doe ik nog steeds graag, ik hou van techniek. En nu mag ik aan auto’s sleutelen. Dat is een mooi vak, vooral omdat de ontwikkelingen blijven doorgaan. Je leert steeds iets nieuws."

    Lees meer
 • Erika van Wijhe

  “Ik moest eerst niveau 2 doen, omdat ik van basis af kwam”, vertelt Erika van Wijhe. “Daarom heb ik een jaar dienstverlening gedaan."

    Lees meer
 • Sanne de Muijnck

  “Ja hoor, ik wilde altijd al juf worden, zolang als ik mij kan herinneren. Ik zat eerst op de havo, maar vond dat best pittig. Na het derde jaar ben ik overgestapt naar het mbo en doe nu de opleiding Onderwijsassistent op niveau 4."

    Lees meer
 • Corine Deelen en Manon de Lange

  Ondanks het leeftijdsverschil zijn ze heel goede vriendinnen: Corine Deelen (17) en Manon de Lange (25), beide 2e jaars studenten Helpende Zorg & Welzijn. “Ik voel me nog 17 hoor”, lacht Manon.

    Lees meer

Werkveld aan het woord

Verloop Peter_klein
Siloah - Bethesda
Overig

Waardevol werk voor een bijzondere doelgroep

Lees verder
MKB-huisarts Heijns
Overig

Van student administratief tot MKB-huisarts

Lees verder
220