Hoornbeeck College
Locaties

Dit jaar vieren we het 25-jarig bestaan van het Hoornbeeck College. Wat bijzonder! Het is te danken aan Gods zegen dat er christelijk-reformatorisch mbo-onderwijs gegeven mag worden in Nederland.

De dag bestaat uit twee delen:

  • Jubileumsymposium – ’s middags staan we met collega’s en een kleine groep genodigden op een informele manier stil bij ons jubileum in Hoornbeeck College Amersfoort. Deze middag duurt van ongeveer 14:00-18:00 uur en heeft een afwisselend programma.
  • Jubileumbijeenkomst – ’s avonds houden we voor collega’s en relaties een samenkomst in de Joriskerk te Amersfoort. Deze bijeenkomst begint om 19:30 uur.
    Het symposium en de bijeenkomst zijn beiden te bekijken via een livestream.

Livestream(s)

Beide onderdelen van deze dag zijn ook te volgen via een livestream. Klik op de button hieronder om naar de pagina met meer informatie over de livestream(s) en programma’s te gaan.

Jubileumaflevering Hoornbeeck Podcast live!

Tijdens het jubileumsymposium wordt de 7e aflevering (de jubileumaflevering) van de Hoornbeeck Podcast opgenomen. We zenden de jubileumaflevering van de Hoornbeeck Podcast live uit vanuit de aula van het Hoornbeeck College in Amersfoort. Aanvangstijd: 16:45. Sprekers zijn onder andere: Kees van der Staaij (fractievoorzitter SGP), Willem de Potter (voorzitter college van bestuur) en Marian Klein (opleidingsmanager & 40 jaar werkzaam in het christelijk-reformatorisch onderwijs). Luister en kijk je mee? Klik op de onderstaande video!