Hoornbeeck College
Locaties

Beste (oud-)collega, relatie,

Dit jaar vieren we het 25-jarig bestaan van het Hoornbeeck College. Wat bijzonder! Het is te danken aan Gods zegen dat er christelijk-reformatorisch mbo-onderwijs gegeven mag worden in Nederland.

We willen stilstaan bij dit jubileum op Deo volente donderdag 15 september 2022Uiteraard ben jij daar van harte voor uitgenodigd.

Let op: in verband met het goed kunnen treffen van alle voorbereidingen, is het van belang dat iedereen zich aanmeldt. Dat kan via onderstaand formulier.

De dag bestaat uit twee delen:

  • Jubileumsymposium – ’s middags staan we met collega’s en een kleine groep genodigden op een informele manier stil bij ons jubileum in Hoornbeeck College Amersfoort. Deze middag duurt van ongeveer 14:00-18:00 uur (inloop vanaf 13:00) en heeft een afwisselend programma.
  • Jubileumbijeenkomst – ’s avonds houden we voor collega’s en relaties een samenkomst in de Joriskerk te Amersfoort. Deze bijeenkomst begint om 19:30 uur (deuren open vanaf 19:00).
    Ben je niet in staat om te komen? Het symposium en de bijeenkomst zijn beiden te bekijken via een livestream.

Livestream(s)

Beide onderdelen van deze dag zijn ook te volgen via een livestream. Klik op de button hieronder om naar de pagina met meer informatie over de livestream(s) en programma’s te gaan.

Aandachtspunten:

  • ‘Locatiebussen’

De werkgroep heeft het voornemen om op de jubileumdag vanaf elke Hoornbeeck-locatie een bus te laten rijden naar Amersfoort (en ’s avonds weer terug naar de betreffende locatie). In het formulier kun je daarom aangeven of je daarvan gebruik wilt maken, zodat wij kunnen inschatten of- en hoeveel bussen we moeten laten rijden. Het is ook mogelijk om met eigen vervoer te komen, er kan rondom locatie Amersfoort geparkeerd worden.

  • ‘Pendelbussen’ 

Als je van plan bent om (ook) naar de jubileumbijeenkomst te komen in de Joriskerk, is het ons advies om gebruik te maken van de pendelbussen. Deze rijden heen en weer tussen locatie Amersfoort en de Joriskerk. Het is niet gemakkelijk om dichtbij de Joriskerk te parkeren. Daarnaast is het ook koopavond op 15 september.

Als je op de jubileumdag gebruik maakt van de ‘locatiebus’, maak je vanzelfsprekend ook gebruik van de pendelbus om bij de Joriskerk te komen. Na afloop van de jubileumbijeenkomst kun je met jouw locatiebus direct terug naar de locatie waar je bent opgestapt.

Als je met eigen vervoer naar Amersfoort bent gekomen kun je ook gebruikmaken van een pendelbus tussen locatie Amersfoort en de Joriskerk. Een deel van de pendelbussen rijdt ook na afloop van de jubileumbijeenkomst weer terug naar locatie Amersfoort, zodat je vanaf daar verder kunt met eigen vervoer.

  • Organisatie aula/kapel

Omdat we niet goed in kunnen schatten hoeveel collega’s aanwezig willen zijn bij het volledige programma of onderdelen daarvan, is het vroege aanmelding nodig. Hoe groot de groep collega’s ook wordt, we zorgen ervoor dat het (op een veilige manier) past. Er is wel een mogelijkheid dat een gedeelte van de collega’s mee moet kijken vanuit de kapel. Collega’s die kiezen voor het volledige dagprogramma (incl. de locatiebussen) zijn sowieso verzekerd van een plaats in de aula.