Hoornbeeck College
Locaties

Lees hieronder meer over de verschillende opties. Ook vind je daar informatie over de training(en), kosten en de locatie(s).

 • BOL-, BBL- en oud-studenten

  Je wilt aan de slag met je Engels. Goed bezig! Als Hoornbeeck College bieden we een mooie cursus Engels aan. Klik hier voor het aanbod voor studenten.

  BBL-studenten en oud-studenten hebben de keuze om mee te doen met de cursus voor studenten of met de cursus Engels van Hoornbeeck Connect.

 • Medewerkers Hoornbeeck College

  Ook collega’s bieden we graag extra scholing aan! Klik hier voor meer informatie over de cursus Engels voor medewerkers van het Hoornbeeck College.

 • Externen (ouders, familie, relaties)

  Wil jij je Engels verbeteren? Dat kan bij het Hoornbeeck College! De cursus voor externen (ouders, familie, relaties) wordt via Hoornbeeck Connect aangeboden, dat is ons initiatief voor volwassenonderwijs. Klik hier voor meer informatie over de cursus.

 • Bedrijven

  Wil je in jouw bedrijf Engels naar een hoger niveau tillen? Dan is er ‘Zakelijk Engels’.

  Het Hoornbeeck biedt via Hoornbeeck Connect trainingen Engels aan voor bedrijven. Er is groepstraining en maatwerk mogelijk. Meer informatie vind je hier.

  Heb of ben je een individueel personeelslid van een bedrijf dat graag aan zijn/haar Engels wil werken? Schrijf je dan in voor deze cursus Engels.