Beste bezoeker van Hoornbeeck.nl,

Op zondag is onze website niet toegankelijk. De zondag is voor ons namelijk de belangrijkste dag van de week. Daarom laten wij ons dagelijks werk liggen, zodat we deze dag kunnen besteden tot eer van God.

We verwelkomen u morgen graag opnieuw op deze website.

Hoornbeeck College
Locaties

We dagen jou uit om mee te denken over onze volgende stappen op het gebied van duurzaamheid. Daarom lanceren we vandaag de wedstrijd ‘Duurzaam Doen Duit’ (DDD). Waar kan het Hoornbeeck College verduurzamen in en om de school?

Deel jouw idee, lever ‘m in!

Onze duurzaamheidscommissie ontvangt graag jullie ideeën en gaat het beste idee dus ook echt uitvoeren. Denk aan ideeën op het gebied van afvalscheiding, gebruik van zaken als water, verwarming, stroom, papier en plastic, vervoer naar en van school etc. Volop mogelijkheden!

Wint jouw idee? Dan maakt Hoornbeeck duiten vrij om het te regelen! De indiener van het winnende idee krijgt van ons een fantastisch cadeau t.w.v. € 75.

Belangrijk:

  • Indienen kan via het formulier onderaan deze pagina tot 10 november.
  • Je kunt het idee zelf bedenken en indienen, maar samenwerken mag ook. Let op: dan moet je de eventuele prijs natuurlijk wel delen.
  • Denk vooral creatief en out of the box! Maar… het moet natuurlijk wel haalbaar zijn (hoewel je jezelf daar niet door moet laten afschrikken!)
  • Jouw/jullie idee mag betrekking hebben op de locatie waar jij studeert. Je idee scoort nog meer punten als we er Hoornbeeck-breed (dus op alle locaties) iets mee kunnen!
  • Het beste idee willen we uiterlijk in februari 2024 uitvoeren.