Hoornbeeck College
Locaties

Hoornbeeck College Apeldoorn heropend

Op donderdag 9 september is het Hoornbeeck College in Apeldoorn door D.H. Sciezo (loco-burgemeester) en W.J. de Potter (voorzitter college van bestuur) feestelijk heropend.

Het gebouw heeft een ingrijpende facelift ondergaan en is de achterliggende maanden aangepast op het hedendaagse MBO-onderwijs. Dit is onder andere terug te zien in de nieuwe praktijk-en simulatie ruimtes, de ruimere opzet van de aula en meerdere aanpassingen van in-en exterieur. Voor zowel de 600 studenten als 60 medewerkers biedt het schoolpand een fijne omgeving om te leren maar ook om gezellig bij te praten met de studiegenoten of collega’s. Dhr. D.H. Sciezo (onderstaande foto, links) noemde het in zijn toespraak een plek waarin ‘MegaBelangrijkOnderwijs’ (MBO) kan plaatsvinden. Het pand biedt nu extra mogelijkheden voor de uitbouw van het volwassenonderwijs ‘Hoornbeeck Connect’, waarbij opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd kunnen worden.

– tekst loopt door onder de foto –

Voor oud-studenten werd ‘s avonds een event georganiseerd door HoornBACK, het initiatief voor alumni van het Hoornbeeck College. Onder het genot van een hapje en drankje was er ruimte voor ontmoeting en werd door Georg Lindhoud (oud-werknemer) en andere oud-studenten een inspirerend betoog gehouden over ondernemen. Daarnaast werd ook het nieuwe pand bewonderd.