Beste bezoeker van Hoornbeeck.nl,

Op zondag is onze website niet toegankelijk. De zondag is voor ons namelijk de belangrijkste dag van de week. Daarom laten wij ons dagelijks werk liggen, zodat we deze dag kunnen besteden tot eer van God.

We verwelkomen u morgen graag opnieuw op deze website.

Hoornbeeck College
Locaties

Examenkandidaten & studentenreisproduct

Examenkandidaat, dit bericht is voor jou! Het gaat namelijk over jouw studiefinanciering.

Studiefinanciering stopzetten

Hoop je dit jaar af te studeren, volg je een BOL-opleiding en maak je gebruik van het studentenreisproduct (ov-chipkaart) van DUO? Tip: zet dan je studentenreisproduct stop vóór of op de 10e werkdag van de maand na je afstudeerdatum. Je mag vanaf de 1e dag van die maand al niet meer met je studentenreisproduct reizen. Als je (per ongeluk) het studentenreisproduct op je kaart gebruikt terwijl je er geen recht op hebt, kun je een (hoge) boete krijgen. Ook je studiefinanciering moet jij zelf stopzetten. Zie voor meer informatie www.studentenreisproduct.nl of www.duo.nl.

Weet je niet wat jouw afstudeerdatum is?

Vraag deze dan na op school. De afstudeerdatum is namelijk de datum waarop de school vergadert en bepaalt of je geslaagd bent.

Corona & afstuderen

Bovenstaande informatie geldt alleen als jouw afstudeerdatum niet in gevaar is gekomen i.v.m. de situatie rondom corona. Als je studievertraging door de situatie hebt opgelopen, kun je contact opnemen met DUO. Kijk ook op: https://www.duo.nl/particulier/corona/index.jsp. Deze informatie wordt steeds bijgewerkt.

Webinar over ‘Studiefinanciering MBO. Hoe werkt het?’

25 juni organiseert DUO ook een webinar: “Studiefinanciering MBO. Hoe werkt het?”. In dit webinar wordt in circa 3 kwartier uitgelegd hoe de studiefinancieringsregels voor het MBO eruit zien. Misschien vraag jij je wel af of je de studiefinanciering zelf mag houden of dat je het terug moet betalen. Of je bent benieuwd hoeveel je krijgt, en hoe je het aanvraagt.

Deze vragen en nog veel meer komen aan bod en worden behandeld door 3 deskundige voorlichters van DUO. Het webinar begint om 19.30 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Je kunt het webinar bekijken via je eigen pc, laptop, tablet of smartphone. Aanmelden kan via https://channel.royalcast.com/duo/#!/duo/20200625_1