Hoornbeeck College
Locaties

Laatste nieuws

In het overzicht hieronder vind je al het nieuws met betrekking tot de bouw van het Hoornbeeck Techcentrum in Amersfoort.

 • 29-04-2021 | Landingspage & video online!

  Vandaag gaan de landingspage en de video van het Hoornbeeck TechCentrum online. Wat een prachtig plan! Ondertussen wordt er door onze studenten hard gewerkt aan een Voorlopig Ontwerp voor het nieuwe gebouw.

Over het Hoornbeeck Techcentrum

In Nederland staat de techniek voor groeiende uitdagingen zoals personeelstekort, energietransitie, woningtekort, klimaat en milieu.

Kennis, innovatie en Leren voor het leven is belangrijk voor de techwerkers van de toekomst. Na ontvangst van je diploma nooit meer naar school? Vergeet het maar… leren voor het leven, een leven lang. We willen graag aansluiten op ontwikkelingen in de maatschappij, daar willen we technisch op inspelen. Daarom bouwen we een centrum dat draait om techniek en innovatie. Samen met bedrijven wordt hier gewerkt aan multidisciplinaire projecten.

 

Wij zijn Hoornbeeck TechCentrum voor denkers , engineers en technici die technische innovatie hoofd, hart en handen geven.
*Meld je onderaan de pagina aan om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen!

Voor wie?

Het Hoornbeeck TechCentrum is er niet alleen voor mbo-studenten, ook voor leerlingen van het voortgezet onderwijs, de basisscholen en het bedrijfsleven. Leerlingen kunnen hier straks gaan experimenteren met technologie, om zo warm gemaakt te worden voor de interessante techwereld. Maar we zijn er ook voor het bedrijfsleven. Zo gaan we bijvoorbeeld technische cursussen voor het bedrijfsleven aanbieden. Kortom, het Hoornbeeck Techcentrum wordt hét podium voor techniek en innovatie.

Het Hoornbeeck Techcentrum is er voor onderstaande doelgroepen en activiteiten:

 • mbo (Hoornbeeck College)
 • bedrijven
 • voortgezet onderwijs
 • volwassenonderwijs
 • basisscholen
 • evenementen.

Video Hoornbeeck Techcentrum

KIJKEN! In deze video vertellen de betrokken docenten en studenten meer over het project Hoornbeeck Techcentrum.

Meedoen?

Wil je meedoen aan dit bijzondere project? Dat kan! Er zijn veel mogelijkheden. Denk aan een (technische)cursus/vervolgopleiding voor jouw medewerkers, projecten met techniek in het basisonderwijs, ruimte voor het demonstreren van een technisch product of materiaal, het uitwisselen van kennis, etc. Mogelijk heb je zelf ideeën of wensen; we horen het graag!

Contactpersoon: Dhr. J.D.J. (Jeroen) van Gilst
Mailadres: gtj@hoornbeeck.nl
Telefoonnummer: 085-4838000.

 • Meld je hier aan voor de Hoornbeeck Techcentrum nieuwsbrief!

  Schrijf je via onderstaand formulier in, dan houden wij jou op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen!

  Aanmelden meer informatie Hoornbeeck Techcentrum