Hoornbeeck College
Locaties

Programma

Het programma speelt zich grotendeels rondom Woerden af. We beginnen met een vaartocht door de omgeving van Woerden, vervolgen met een GPS-tocht in groepen door de omgeving van Kamerik en eindigen met een heerlijk tapas-diner (niet schrikken, de menukaart heeft voor ieder wat wils) bij restaurant ’t Zusje in Woerden.

  • 11:30 -14:30 | Varen + lunch
    Adres: Singel 64/65, Woerden. Er is hier genoeg (gratis) parkeergelegenheid.

We beginnen de dag om 11:30 met een vaartocht. Zorg dat je tussen 11:15 en 11:30 op het aangegeven adres aanwezig bent. We hebben 3 sloepen gehuurd waarmee we de omgeving gaan verkennen. Dit doen we onder het genot van een lunch, verzorgd door ‘Broodje Ben’ (We verwachten een culinair hoogstandje van Ben) uit Woerden. Om 14:30 meren we weer aan.

  • 15:00 – 17:00 | GPS-challenge bij Buitenplaats Kameryck
    Adres: Oortjespad 3, Kamerik.

Om 15:00 beginnen we met de GPS-challenge. De GPS Challenge is een speurtocht door de polder van Kamerik waarbij je, gestuurd door GPS coördinaten, van de ene plek naar de andere gaat. Op elke plek moeten opdrachten gedaan worden. Steeds worden, in de opdracht, de GPS coördinaten gegeven en navigeer je naar de volgende locatie waar weer een nieuwe opdracht wacht. Samen met jouw team van 4 tot 8 personen ga je dwars door bosschages, langs sloten en door de weilanden en kom je ook op boerderijen. Zo worden er 12 opdrachten uitgevoerd.

N.B. De groepjes worden vooraf door de feestcommissie gemaakt. Dit wordt dus een uitgelezen kans om je collega’s van andere afdelingen goed te leren kennen. 

  • 17:30 – ..:.. | Tapas eten bij ’t Zusje in Woerden
    Adres: Defensie-eiland 165, Woerden.

We sluiten de dag af bij restaurant ’t Zusje in Woerden. Avondvullend Bourgondisch genieten, dat is een avond bij ’t Zusje. Gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer en genieten van versbereide kleine gerechtjes, die je de hele avond kunt bestellen. Je kunt hier onbeperkt* genieten van koude/warme gerechten en desserts.

*Drinken moet nog wel betaald worden, dus maak het niet te bont wat dat betreft.

Aanmelden personeelsuitje directie/stafdiensten Amersfoort

Voor welk onderdeel meld jij je aan?
Heb je er zin in?