Hoornbeeck College
Locaties

Voor wie is de open avond?

De open avond is speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op het Hoornbeeck College in Rotterdam.

Praktische informatie

  • Datum:  woensdag 30 november 2022 en dinsdag 7 maart 2023
  • Tijd: 19:00-22:00 uur

Hoe gaan we het doen?

Welkom! Zodra je bij ons mooie pand aankomt, word je welkom geheten.

Eenmaal binnen krijg je van ons meer informatie en kun je met een bak koffie in je hand goed rondkijken. Elke sector geeft doorlopend presentaties over de opleidingen.

Als je na de voorlichting nog vragen hebt, schroom niet om even te blijven hangen en je vraag gewoon te stellen. Je krijgt op zo’n avond veel informatie mee. Iets vergeten? Geeft niet, want op onze site is alles te vinden. En.. even bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd.

Iedereen is welkom, ook als je niet bent aangemeld.

  • Klik hier om je aan te melden voor de open avond

    Aanmelden open avond Hoornbeeck College Rotterdam

Vragen? Neem contact met ons op!

Kiezen voor een opleiding is heel belangrijk. Een leuke opleiding volgen is fijn, maar het betekent ook dat je dus zo’n beroep gaat kiezen. Op onze site staat heel veel informatie over onze opleidingen, neem een kijkje!

Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen? We bieden jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen met studenten. Mail dan naar rotterdam@hoornbeeck.nl.

We hopen dat je enthousiast wordt over onze school en de opleidingen die we aanbieden. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via rotterdam@hoornbeeck.nl of 085 483 8005!

Locatievideo Rotterdam