Hoornbeeck College
Locaties

Disclaimer: In verband met de situatie omtrent COVID-19 kan het zijn dat de informatie op deze pagina nog wordt gewijzigd. Houd deze pagina daarom goed in de gaten!

Voor wie is de open avond?

De open avond is speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op het Hoornbeeck College in Rotterdam.

Praktische informatie

  • Datum:  15 maart 2022
  • Tijd: 17:00-22:00 uur

Hoe gaan we het doen?

Welkom! Zodra je bij ons mooie pand aankomt, word je welkom geheten.

Eenmaal binnen krijg je van ons meer informatie en kun je met een bak koffie in je hand goed rondkijken. Elke sector geeft doorlopend presentaties over de opleidingen.

Als je na de voorlichting nog vragen hebt, schroom niet om even te blijven hangen en je vraag gewoon te stellen. Je krijgt op zo’n avond veel informatie mee. Iets vergeten? Geeft niet, want op onze site is alles te vinden. En.. even bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd.

Proefstuderen

Het is ook mogelijk om bij ons op school een keer te komen proefstuderen of een dag mee te lopen. Een goed beeld van een opleiding krijg je door lessen te volgen. Klik hier voor meer informatie.

  • Klik hier om je aan te melden voor de open avond

    Als je je niet hebt aangemeld ben je ook van harte welkom!

    Aanmelden open avond Hoornbeeck College Rotterdam

Vragen? Neem contact met ons op!

Kiezen voor een opleiding is heel belangrijk. Een leuke opleiding volgen is fijn, maar het betekent ook dat je dus zo’n beroep gaat kiezen. Op onze site staat heel veel informatie over onze opleidingen, neem een kijkje!

Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen? We bieden jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen met studenten. Mail dan naar rotterdam@hoornbeeck.nl.

We hopen dat je enthousiast wordt over onze school en de opleidingen die we aanbieden. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via rotterdam@hoornbeeck.nl of 085 483 8005!

Locatievideo Rotterdam