Hoornbeeck College
Locaties

Mijn naam is Judith van de Braak-Griffioen. Ik ben secretaresse van de sector Elektrotechniek, ik doe het secretariaat voor Hoornbeeck Connect (zij verzorgen trainingen voor in- en externen), ik ben communicatie-medewerker én ik mag 3 dagen van de week de receptie bemannen. Een heel veelzijdige baan dus!

9 jaar Hoornbeeck

“Eigenlijk ben ik er min of meer ingerold, nieuwe kansen gekregen en aangegrepen, en inmiddels werk ik hier ruim 9 jaar! Ik heb het goed naar mijn zin. Je krijgt veel mogelijkheden om je te ontwikkelen door cursussen te volgen naast en/of tijdens je werk. Zo heb ik Cambridge Engels afgerond en mijn EHBO-diploma gehaald!”

Sinds een jaar of 4/5 ben ik onderdeel van team Elektrotechniek, erg leuk. Ik was er al een beetje bekend mee, omdat ik in mijn vorige baan werkzaam was bij een elektrotechnisch installatiebedrijf.

Studenten aan de lijn of balie

Het meeste contact heb ik met studenten aan de receptiebalie of de telefoon. Ik ben blij dat ze nu weer wat meer naar school mogen komen, ik miste de dynamiek die je hebt als ze op school zijn. Ik denk dat het heel belangrijk is om de student te zien, interesse te tonen en vooral in gesprek te blijven.

"Eigenlijk ben ik er min of meer ingerold, nieuwe kansen gekregen en aangegrepen, en inmiddels werk ik hier ruim 9 jaar!"
Judith van de Braak-Griffioen - secretaresse in Amersfoort