Hoornbeeck College
Locaties

Mijn naam is Judith van de Braak-Griffioen. Ik ben locatiesecretaresse en communicatiemedewerker van locatie Amersfoort, een heel veelzijdige baan dus!

Ruim 10 jaar Hoornbeeck

“Eigenlijk ben ik er min of meer ingerold, nieuwe kansen gekregen en aangegrepen, en inmiddels werk ik hier ruim 10 jaar!¬†Ik heb het goed naar mijn zin. Je krijgt veel mogelijkheden om je te ontwikkelen door cursussen te volgen naast en/of tijdens je werk. Zo heb ik Cambridge Engels afgerond en mijn EHBO-diploma gehaald!”

Sinds een jaar of 4/5 ben ik onderdeel van team Elektrotechniek, erg leuk. Ik was er al een beetje bekend mee, omdat ik in mijn vorige baan werkzaam was bij een elektrotechnisch installatiebedrijf.

Studenten spreken en zien

Elke student nodig ik aan het begin van het cursusjaar uit voor de AMN-Talentscan, dat is mijn eerste contact met de studenten. Tijdens de open avonden helpen de studenten ook altijd een handje, leuk om er zo samen een succes van te maken! Daarnaast spreek ik ze ook geregeld tijdens fotosessies en voorlichtingsdagen. Dat vind ik belangrijk, interesse tonen in de student en vooral met hen in gesprek blijven. Gezien en gewaardeerd worden is wat studenten nodig hebben.”

"Eigenlijk ben ik er min of meer ingerold, nieuwe kansen gekregen en aangegrepen, en inmiddels werk ik hier ruim 10 jaar!"
Judith van de Braak-Griffioen - secretaresse en communicatiemedewerker in Amersfoort