Hoornbeeck College
Locaties

In het kort:
Datum: 1 juni 2024
Aanvang: 19:30 (gratis entree)
Locatie: Sint-Joriskerk, Amersfoort 

Tijdens deze psalmzangavond zullen verschillende musici aanwezig zijn, zoals Dick Slagman (orgel), Willem den Boer (orgel), Leon Koppelman (panfluit) en Lukas Ebbers (trompet). Tussen het zingen door zullen er prachtige intermezzo’s zijn en hoopt Ds. M. van Kooten een meditatie te verzorgen. 

Aanmelden
We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze avond! Reserveer vooraf uw plaats door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. 

Het goede doel
Op deze avond staat het inzamelen van geld voor Schreeuw om Leven en Siriz centraal. Beide stichtingen streven naar het beschermen van het leven en het bieden van hulp en begeleiding aan vrouwen, mannen en gezinnen in moeilijke situaties rondom de zwangerschap.  

Schreeuw om Leven zet zich in voor het beschermen van het ongeboren leven en het ondersteunen van vrouwen met ongeplande zwangerschappen. Zij willen abortus voorkomen en denken mee over andere oplossingen om vrouwen in deze moeilijke situatie te helpen. Siriz biedt ondersteuning aan vrouwen met onbedoelde zwangerschappen, abortusverwerking, tienerouderschap en zwangerschapsverlies. Hun doel is om te zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving.    

HCP - Goede doel economie - Psalmzangavond

"*" geeft vereiste velden aan

(incl. kinderen)
Waar heeft u ons gevonden?