Hoornbeeck College
Locaties

In het kort
Datum: 15 mei 2024
Locatie: Hoornbeeck College Apeldoorn

Tijdens deze avond zal Rinus de Rijder, locatiedirecteur van het Hoornbeeck College in Goes, u meenemen in de wereld van kunstmatige intelligentie en de impact ervan op de werkvloer. Daarnaast zullen we ingaan op de waarde van optimale samenwerking tussen bedrijven en het Hoornbeeck College. Tot slot is er een veiling, onder het genot van een hapje en drankje. 

Programma

18:30  Inloop met koffie en gebak 

19:00  Kort openingswoord 

19:15  Presentatie over Schreeuw om Leven 

19:30  Inspiratiesessie over AI 

20:00  Inspiratiesessie over samenwerking met bedrijven 

20:45  Veiling 

21:30  Afsluiting 

Aanmelden
We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze avond! Meld u nu aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen, dan kunnen wij de koffie alvast klaarzetten.

Het goede doel
Op deze avond staat, naast het netwerken, het inzamelen van geld voor Schreeuw om Leven en Siriz centraal. Beide stichtingen streven naar het beschermen van het leven en het bieden van hulp en begeleiding aan vrouwen, mannen en gezinnen in moeilijke situaties rondom de zwangerschap. 

Schreeuw om Leven zet zich in voor het beschermen van het ongeboren leven en het ondersteunen van vrouwen met ongeplande zwangerschappen. Zij willen abortus voorkomen en denken mee over andere oplossingen om vrouwen in deze moeilijke situatie te helpen. Siriz biedt ondersteuning aan vrouwen met onbedoelde zwangerschappen, abortusverwerking, tienerouderschap en zwangerschapsverlies. Hun doel is om te zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving.  

HCP - Goede doel economie - Netwerkborrel

"*" geeft vereiste velden aan

Waar heeft u ons gevonden?