Beste bezoeker van Hoornbeeck.nl,

Op zondag is onze website niet toegankelijk. De zondag is voor ons namelijk de belangrijkste dag van de week. Daarom laten wij ons dagelijks werk liggen, zodat we deze dag kunnen besteden tot eer van God.

We verwelkomen u morgen graag opnieuw op deze website.

Hoornbeeck College
Locaties

Sponsoractie

Fietssponsortocht voor de vluchtelingen op Lesbos

Als Goede Doelen Commissie van het Hoornbeeck Rotterdam zetten we ons, net als vorig jaar, in voor de vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos. Het geld dat we ophalen is bestemd voor stichting Christian Refugee Relief (CRR).

Wat willen we gaan doen?

Op D.V. vrijdag 4 juni wordt er een sponsorfietstocht van Hoornbeeck Rotterdam naar Hoornbeeck Amersfoort of Hoornbeeck Gouda georganiseerd en voor de echte fietsers ook weer terug. Doe je mee, dan vervallen je lessen van die dag.

Fietsen

Het is mogelijk om voor € 15,00 een fiets te huren. Een fietsenmaker stelt fietsen beschikbaar.

Hoe gaan we het doen?

We willen rond 07:00 uur (richting Amersfoort) of rond 08:00 uur (richting Gouda) vertrekken vanaf Hoornbeeck Rotterdam. Voor degenen die dan genoeg gefietst hebben, kan je op eigen gelegenheid terug (auto of trein). Het is overigens ook mogelijk om met eigen vervoer naar Amersfoort te reizen en vanaf daar mee terug te fietsen. Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er auto’s beschikbaar voor als er onderweg pech is en natuurlijk om voor een versnapering te zorgen.

Wat als jij mee wilt doen?

Schrijf je uiterlijk vrijdag 21 mei in: zowel studenten als collega’s mogen deelnemen. Om mee te mogen doen, zorg je voor minimaal € 100,- sponsorgeld en natuurlijk voor een fiets. Als er veel inschrijvingen zijn, bestaat de kans dat we zullen moeten loten, maar dat laten we dan op tijd weten.

Je mag uiteraard ook sponsors zoeken zonder mee te fietsen. Hieronder de link naar de sponsorlijst die je kunt gebruiken.

Doe je mee? Schrijf je in!

 • Inschrijfformulier

Is er een prijsuitreiking?

Jazeker! Met een mooie fiets (dames of herenvariant)  t.w.v. €629,- als hoofdprijs. Deze hoofdprijs is te winnen door de mensen die de snelste tijd behalen op de route van 80 km fietsen (Rotterdam-Amersfoort).  Let op! Dit geldt alleen voor de niet-elektrische fietsen. Daarbij wordt er dus geloot.

Gelukkig zijn er nog (veel) meer prijzen te winnen. Hieronder een overzicht, waarbij de volgorde bepaalt wie de eerste keuze heeft welke prijs hij/zij wil hebben:

 • Hoogste sponsorbedrag opgehaald
 • Snelste tijd op de route van 60 km
 • Eén-na-hoogste sponsorbedrag opgehaald
 • Snelste tijd op de route van 30 km
 • Nummers twee qua snelste tijd op de routes 160, 80, 60 en 30 km
 • Meest creatieve / mooie fiets (zorg voor een goede foto met jou en de fiets)
 • Een prijs voor de snelste renner, aangezien collega H(uub) Franssen naar Gouda wil gaan hardlopen met andere sportievelingen.

De prijzenpot kan nog groter worden, maar bestaat in ieder geval uit de volgende opties, waar de winnaars uit kunnen kiezen:

 • 1x een geheel verzorgde (warme) lunch op het Hoornbeeck College voor vier personen
 • 2x een geheel verzorgde (warme) lunch op het Hoornbeeck College voor twee personen
 • Blaupunkt Speaker
 • Rituals verzorgingsset
 • Bestron Funcooker
 • Afhankelijk van het aantal deelnemers en dus opgehaald sponsorgeld een waardebon te besteden bij ‘De Fietsen van Ambacht’

Hoe schrijf ik me in?

Vul het inschrijfformulier op deze pagina in.

Heb je vragen?

Mail rmm@hoornbeeck.nl of kps@hoornbeeck.nl.