Hoornbeeck College
Locaties

Voor wie zijn de open avonden?

De open avonden zijn speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op het Hoornbeeck College. In de voorgaande jaren is er één open avond georganiseerd op onze locatie. In verband met de maatregelen wordt er nu per sector een open avond georganiseerd. Kijk hieronder voor meer informatie!

Praktische informatie

 • Datum:
   • D.V. Dinsdag 12 januari 2021: sector Dienstverlening
   •  D.V. Woensdag 13 januari 2021: sector Welzijn
   •  D.V. Donderdag 14 januari 2021: sector Economie
   •  D.V. Vrijdag 15 januari 2021: sector Gezondheidszorg
 • Tijd: 19.00 – 21.30 uur
 • Locatie: Van Dusseldorpstraat 45, Goes

Noteer de datum(s) alvast in je agenda!

Hoe gaan we het doen?

Je vraagt je misschien af: hoe gaat dat, zo’n open avond in deze tijd? We vinden het erg belangrijk om jou een goed beeld te geven van onze school en opleidingen. Daarom is besloten om de avonden sober te laten plaatsvinden, waarbij ruimte voor ontmoeting is. Dit betekent dat je hartelijk welkom bent op onze locatie, op (een van) bovengenoemde dagen. Tijdens deze avond krijg je voorlichting over de verschillende opleidingen die we (per sector) aanbieden. De voorlichting bestaat uit praktijk en theorie (PowerPointpresentatie). We willen graag vooraf weten dat en wanneer je komt. Je kunt jezelf aanmelden voor één van de tijdsblokken via het aanmeldingsformulier. Binnenkort zetten we de mogelijkheid tot inschrijven open via deze pagina!

Wat als de open avonden fysiek niet door kunnen gaan?

Dan gaan we over naar digitale open avonden en/of vinden de open avonden op een later moment plaats. De data daarvoor zullen we zo spoedig mogelijk communiceren via deze pagina, wanneer blijkt dat dat nodig is. Houd onze pagina daarom goed in de gaten!

We hopen dat je tijdens deze avond(en) enthousiast wordt over onze school en onze opleidingen!