Hoornbeeck College
Locaties

Voor wie is de open avond?

De open avond is speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op ons Hoornbeeck College in Goes. Deze avond is vooral gericht op het reguliere onderwijs voor mbo-studenten.

Ben je 21+? Op D.V. 14 maart 2024 is er een speciale open avond die gericht is op volwasseneducatie! Houd onze website van Hoornbeeck Connect in de gaten voor meer informatie.

Praktische informatie

  • Datum: D.V. donderdag 18 januari 2024
  • Tijd: vanaf 19.00 uur

Dit jaar hebben we iets nieuws: een beroepenmarkt! Maak kennis met verschillende werkvelden waarmee we binnen de opleidingen samenwerken.

Parkeerinformatie

We verwachten veel aanwezigen. We vragen de belangstellenden om zoveel mogelijk samen te rijden, om de parkeeroverlast in de wijk te beperken.

Parkeren is mogelijk op de parkeerterreinen van het Hoornbeeck College, alsook op het parkeerterrein van de Pontes Scholengemeenschap (Oranjeweg), zie hier een plattegrond. Daarnaast is het mogelijk om te parkeren in de wijk.

Nieuw: Beroepenmarkt!

Dit jaar hebben we iets nieuws: een beroepenmarkt! Maak kennis met verschillende werkvelden waarmee we binnen de opleidingen samenwerken.

Ben jij erbij? Vul het aanmeldingsformulier hieronder alvast in!

Aanmelden open avond Hoornbeeck College Goes 2024

Vragen? Neem contact met ons op!

Kiezen voor een opleiding is heel belangrijk. Een leuke opleiding volgen is fijn, maar het betekent ook dat je dus zo’n beroep gaat kiezen. Op onze site staat heel veel informatie over onze opleidingen, neem een kijkje!

Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen? We bieden jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen met studenten. Mail dan naar goes@hoornbeeck.nl.

We hopen dat je enthousiast wordt over onze school en de opleidingen die we aanbieden. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via goes@hoornbeeck.nl of 085 483 8002!

Locatievideo Goes