Hoornbeeck College
Locaties

Disclaimer: In verband met de situatie omtrent COVID-19 kan het zijn dat de informatie op deze pagina nog wordt gewijzigd. Houd deze pagina daarom goed in de gaten!

Voor wie is de open avond?

De open avond is speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op ons Hoornbeeck College in Goes.

Praktische informatie

  • Datum: D.V. 20 januari 2022
  • Tijd: vanaf 19.30 uur
  • Locatie: Bij jou thuis, op de bank!

Hoe gaan we het doen?

Wil je deelnemen aan onze online open avond? Vul dan onderstaand formulier in. Op donderdag 20 januari wordt via onderstaande link een livestream uitgezonden. Via deze livestream proberen we je een goed beeld te geven van onze school en de opleidingen die we aanbieden!

Aanmeldformulier livestream locatie Goes, D.V. donderdag 20 januari 2022

Vragen? Neem contact met ons op!

Kiezen voor een opleiding is heel belangrijk. Een leuke opleiding volgen is fijn, maar het betekent ook dat je dus zo’n beroep gaat kiezen. Op onze site staat heel veel informatie over onze opleidingen, neem een kijkje!

Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen? We bieden jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen met studenten. Mail dan naar goes@hoornbeeck.nl.

We hopen dat je enthousiast wordt over onze school en de opleidingen die we aanbieden. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via goes@hoornbeeck.nl of 085 483 8002!

Locatievideo Goes