Hoornbeeck College
Locaties

Werken / leren

Binnen jouw opleiding werk je drie dagen bij een lidbedrijf dat aangesloten is bij de BTO. Daarnaast volg je twee dagen per week een opleiding op het moderne opleidingscentrum op de Harselaar in Barneveld. Tijdens je opleiding wordt praktijk en theorie overgedragen door praktijkinstructeurs en vakdocenten. De BTO werkt samen met vakdocenten van Hoornbeeck College voor de algemeen vormende vakken zoals Nederlands, rekenen, studieloopbaanbegeleiding, identiteitsvorming en burgerschap.

Inschrijven

Naast jouw inschrijving bij de BTO dien je je ook bij een MBO school uit de regio in te schrijven, zij verzorgen namelijk het lespakket. Als je er voor kiest om je in te schrijven bij het Hoornbeeck College verzorgen zij jouw lespakket en diplomering. De lessen worden gegeven op het opleidingscentrum van de BTO.

Jouw werkgever

Tijdens het kennismakingsgesprek gaat BTO samen met jou op zoek naar een passend lidbedrijf en school voor het vervolg van je opleiding.

Meer weten over BTO? www.btobarneveld.nl

BBL-opleiding in de techniek op niveau 4 bij de BTO

Wil je doorleren naar een BBL niveau 4-opleiding in de techniek? Ook dat kan bij de BTO! We zijn op dit moment bezig met de ontwikkeling van onze techniekopleidingen op niveau 4 BBL. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via de mail info@btobarneveld.nl.

Vermeld in een e-mail altijd je naam, contactgegevens en dat de mail betrekking heeft op niveau 4-opleidingen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op en kijken samen verder naar een passende opleiding.