Hoornbeeck College
Locaties

Goede doel 2023-2024

Steun Stichting Schreeuw om leven en Siriz

Het Hoornbeeck College zet zich dit jaar in voor het goede doel: Stichting Schreeuw om Leven en Siriz. Als studenten van het Hoornbeeck halen wij geld op voor deze organisaties, die zich inzetten voor het beschermen van het ongeboren leven en het bieden van hulp aan (toekomstige) moeders.

Geld inzamelen

Om ons steentje bij te dragen en steun te bieden aan Stichting Schreeuw om Leven en Siriz, organiseren wij verschillende activiteiten waarbij we geld ophalen.

Hieronder vind je een overzicht van onze geplande activiteiten:

Netwerkborrel voor ondernemers
Datum: 15 mei 2024
Locatie: Hoornbeeck College Apeldoorn

Tijdens deze netwerkborrel komen ondernemers samen om te netwerken en te luisteren naar inspirerende sprekers zoals Rinus de Rijder, hij zal ons meer vertellen over het toepassen van AI. De tweede helft van de avond zal er een veiling zijn.

Psalmzangavond in de Sint Joriskerk, Amersfoort
Datum: zaterdag 1 juni
Locatie: Sint-Joriskerk, Amersfoort

Een avond gevuld met psalmzang, met getalenteerde musici zoals Lukas Ebbers, Leon Koppelman, Dick Slagman en Willem de Boer. Tijdens deze avond zal er gecollecteerd worden voor de genoemde stichtingen. Reserveer vooraf je plek.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze activiteiten en samen met ons een verschil te maken in het leven van anderen. Kunnen we op jou rekenen?

 

Sponsoren of doneren?

Donaties kunnen overgemaakt worden via onder staande QR-code. Sponsors kunnen contact opnemen voor de mogelijkheden; bijvoorbeeld advertenties en roll-up banners bij de psalmzangavond.