Hoornbeeck College
Locaties

Disclaimer: In verband met de situatie omtrent COVID-19 kan het zijn dat de informatie op deze pagina nog wordt gewijzigd. Houd deze pagina daarom goed in de gaten!

Voor wie is de open avond?

De open avond is speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op het Hoornbeeck College in Rotterdam.

Praktische informatie

  • Datum: D.V. 19 januari (online) en 15 maart 2022
  • Tijd: 19:15-21:45 uur

Hoe gaan we het doen?

Woensdag 19 januari 2022

Download voorafgaand aan onze online open avond het programma. Het programma heb je nodig om onze livestream te volgen. Tijdens de livestream komen alle opleidingen aan bod. Je krijgt dan een goed beeld van alle opleidingen en het werkveld. Ook is er ruimte om je vragen te stellen. Het programma van deze avond volgt nog.

Dinsdag 15 maart 2022

Welkom! Zodra je bij ons mooie pand aankomt, word je welkom geheten door onze studenten.

Eenmaal binnen krijg je van ons meer informatie en kun je met een bak koffie in je hand goed rondkijken. Als het tijd is voor de eerste voorlichtingsronden, volg je de route naar het juiste lokaal. Kun je direct kennismaken met de rest van het pand!

Als je na de voorlichting nog vragen hebt, schroom niet om even te blijven hangen en je vraag gewoon te stellen. Je krijgt op zo’n avond veel informatie mee. Iets vergeten? Geeft niet, want op onze site is alles te vinden. En.. even bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd.

Proefstuderen

Het is ook mogelijk om bij ons op school een keer te komen proefstuderen of een dag mee te lopen. Een goed beeld van een opleiding krijg je door lessen te volgen. Klik hier voor meer informatie.