Zoeken

Nieuws

 • Aanmelden? Nu doen!

  Goed nieuws! Met ingang van vrijdag 30-11 is het voor leerlingen mogelijk om zich via het DDD (digitaal doorstroomdossier) aan te melden bij het Hoornbeeck College.

    Lees meer
 • Kijktip: Congres 'Duurzaam Doen!'

  Op woensdag 18 april vond bij het Hoornbeeck College te Amersfoort het congres 'Duurzaam Doen!' plaats. Zo'n 300 bedrijven, instellingen, particulieren en Hoornbeeck-medewerkers hadden zich aangemeld voor een de inspirerende middag. 

    Lees meer
 • Hoornbeeck Business: innoverende samenwerking Hoornbeeck en bedrijfsleven

  Het Hoornbeeck College te Gouda gaf vrijdag 19 oktober het startschot voor een vergaande samenwerking tussen het bedrijfsleven en de school. “Waarom maken we zoveel mooie dingen met studenten zonder dat het bedrijfsleven daarvan kan profiteren” vroeg docent Jasper Visser zich af. Visser is een van de initiatiefnemers van ‘Hoornbeeck Business’.

    Lees meer
 • 1e HoornBACK-event is een feit

  Het 1e HoornBACK-event vond afgelopen dinsdag plaats in Rotterdam. HoornBACK is het alumniprogramma van het Hoornbeeck College, gericht op netwerken, delen en inspireren. 

    Lees meer
 • Hoornbeeck College: voor de 9e keer beste ROC

  Vandaag meldde De Keuzegids dat het Hoornbeeck College de eerste plek inneemt op de lijst van beste ROC ‘s in Nederland. Alle ROC ’s in Nederland zijn door de gids beoordeeld op basis van onafhankelijk onderzoek.

   

    Lees meer
 • Hoornbeecker Daan wint Europees goud!

  Student Daan Weijgertze heeft een gouden medaille veroverd tijdens EuroSkills, het Europees kampioenschap voor jonge mbo-professionals dat dit jaar in Budapest werd gehouden. Dit grote event biedt een podium aan studenten met vaardigheden op topniveau. Euroskills wordt eens per twee jaar gehouden in een van de Europese lidstaten.

    Lees meer
 • Hoornbeeck 8ste keer op rij beste ROC van Nederland

  Het Hoornbeeck College is voor de achtste keer op rij uitgeroepen tot beste ROC van Nederland. Dit heeft de Keuzegids Mbo 2017 vanmorgen bekendgemaakt. Alle ROC’s zijn door de gids beoordeeld op onderdelen als studenttevredenheid, doorstroomcijfers, slagingspercentages en oordelen van de onderwijsinspectie.

    Lees meer
 • De Zomerkrant is er!

  De Zomerkrant is er weer! Het thema is deze keer 'reizen'. Benieuwd naar de inhoud? Je kunt je hart ophalen aan prachtige verhalen van studenten en docenten. Ook het werkveld komt aan bod. En wat dacht je van het artikel over stille tijd?

    Lees meer
 • Hoornbeeck en Adullam gaan op unieke wijze welzijnprofessionals opleiden

  Het is van belang dat de opleiding van Hoornbeeck-studenten zo goed als mogelijk aansluiten op de praktijk. Zeker in een tijd van schaarste is het belangrijk om dat proces door te ontwikkelen. Daarom hebben Stichting Zorg Adullam locatie Kroonheim te Uddel en Hoornbeeck College locatie Kampen, Apeldoorn en Amersfoort de handen ineengeslagen: het Kroonheim Gilde is geboren.

    Lees meer
 • Aanmelden voor Cambridge cursus Engels!

  "With hard work, learning English, and getting involved, there is no limit on what you can achieve" zei eens een Amerikaanse gouveneur. Dat is de reden waarom we in samenwerking met Driestar educatief vanaf september 2017 opnieuw een Cambridge cursus aanbieden. Medewerkers van het Hoornbeeck College kunnen hier aan deelnemen maar de cursus is ook opengesteld voor andere geïnteresseerden waaronder ouders en andere geïnteresseerden. Tijdens deze cursus werkt u intensief aan de vier vaardigheden (listening, reading, writing en speaking), waardoor u bijvoorbeeld beter leert communiceren in het Engels, u gemakkelijker een Engels boek leest, of waardoor u uw kinderen beter kunt helpen bij hun huiswerk.

   

   

    Lees meer
 • Hoornbeeck en NIMA gaan samenwerken

  Het Hoornbeeck College is erkend als exclusief Education Partner van NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing). Het Hoornbeeck en NIMA zijn deze officiële samenwerking aangegaan om commerciële studenten met hart voor het marketingvak een kwalitatief goede opleiding aan te bieden.

    Lees meer
 • Hoornbeeck schittert in finale van Skills Heroes vakwedstrijden

  Op 15, 16 en 17 maart vond in de IJsselhallen te Zwolle de finale van de ‘Skills Heroes vakwedstrijden’ plaats. In 65 beroepsrichtingen werd gezocht naar toptalent. Zo’n 650 finalisten van 56 mbo-scholen hebben de strijd aangebonden om vakvrouw /-man van het jaar te worden. Het Hoornbeeck College deed dit jaar voor de eerste keer mee met de vakwedstrijden. Tien Hoornbeeck-studenten haalden de finale.   

    Lees meer
 • Opening cursusjaar 2017/2018 - programma en informatie

  Op maandag 28 augustus en maandag 4 september houdt het Hoornbeeck College de jaarlijkse openingen van het nieuwe cursusjaar. In een bijeenkomst met studenten, hun ouders, docenten en andere betrokkenen staan we dit jaar stil bij het thema 'Tegen de stroom in'.

    Lees meer
 • Hoornbeeck Courant 2017

  Daar is 'tie weer! U / jij hebt de Hoornbeeck Courant vast al op de keukentafel liggen. Mocht u 'm online willen lezen of doorsturen, kan dat hier. 

    Lees meer
<123456 >
204