Hoornbeeck College
Locaties

Voor wie is de open avond?

De open avond is speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op het Hoornbeeck College in Amersfoort, of een van onze dependances Gorinchem, Hoevelaken, BTO Barneveld en TCO Opheusden.

Praktische informatie

  • Datum: 11 januari en 5 maart 2024.
  • Tijd: 19.00 uur.
  • Locatie: Hoornbeeck Amersfoort.

Hoe gaan we het doen?

Welkom! Zodra je bij ons mooie pand aankomt, wordt je welkom geheten door onze studenten van de opleiding Beveiliging en Secretary Support.

Eenmaal binnen krijg je van ons meer informatie en kun je met een bak koffie in je hand goed rondkijken. En, zie je jezelf hier over een paar maanden? Als het tijd is voor de eerste voorlichtingsronde, volg je de route naar het juiste lokaal. Kun je direct kennismaken met de rest van het pand!

Als je na de voorlichting nog vragen hebt, schroom niet om even te blijven hangen en je vraag gewoon te stellen. Je krijgt op zo’n avond veel informatie mee. Iets vergeten? Geeft niet, want op onze site is alles te vinden. En.. even bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd.

  • Klik hier om je aan te melden voor één van onze Open Avonden!

    Aanmelden open avond Hoornbeeck College Amersfoort 2024

Vragen? Neem contact met ons op!

Kiezen voor een opleiding is heel belangrijk. Een leuke opleiding volgen is fijn, maar het betekent ook dat je dus zo’n beroep gaat kiezen. Op onze site staat heel veel informatie over onze opleidingen, neem een kijkje!

Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen? We bieden jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen met studenten. Check hiervoor deze pagina.

We hopen dat je enthousiast wordt over onze school en de opleidingen die we aanbieden. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via amersfoort@hoornbeeck.nl of 085 483 8000!

Locatievideo