Hoornbeeck College
Locaties

Voor wie is de open avond?

De open avond is speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op het Hoornbeeck College in Amersfoort, of een van onze dependances Gorinchem, Hoevelaken of BTO Barneveld.

Praktische informatie

  • Datum: D.V. 19 januari en 4 maart 2021
  • Tijd: 19:15 uur
  • Locatie: je eigen favoriete stoel!

Hoe gaan we het doen?

Je vraagt je misschien af: hoe werkt dat, zo’n digitale open avond? Dat leggen we graag uit en het is belangrijk dat je ‘t even goed doorleest. Om jou zo goed mogelijk voor te lichten, verwachten we vooraf namelijk ook iets van jou.

Op de avond zelf, installeer jij je op een plek die je fijn vindt. Misschien kijken je ouders of andere gezinsleden ook mee? Gezellig! Vooraf kun je kijken naar een livestream. De link hiervoor ontvang je vooraf in de mail. Je krijgt dan een goed beeld van de Hoornbeeck-locatie waar jij misschien wilt gaan studeren. Wat voor mensen werken er, hoe ziet het gebouw eruit, wie zijn de studenten, welke voorzieningen heeft de school? Dat soort vragen. Dat wil je weten, toch? 🙂

De voorlichtingsrondes bestaan uit live Teams-sessies of een uitzending via YouTube. Er zijn drie rondes, die na elkaar plaatsvinden: om 19.15 uur, 20.00 uur en 20.45 uur. Je kiest zelf welke voorlichting je in welke ronde wilt volgen. Ronde 1 Beveiliging, ronde 2 Verzorgende, ronde 3 Werktuigbouwkunde, bijvoorbeeld. De keuze is aan jou!

Goed, je hebt je ingeschreven. Achter de schermen gaan wij met je inschrijving aan de slag. Ruim voordat de open avond begint, ontvang jij linkjes naar de sessie(s) waarvoor jij je hebt aangemeld. Zodra de voorlichting begint, klik je op de link en zit je in de sessies. Weet je niet hoe Teams werkt? Geen zorgen! In de mail die je vooraf krijgt, zit een handleiding.

We hopen dat je tijdens deze avond enthousiast wordt over onze school en onze opleidingen!

Voorlichting gemist?

Op 19 januari en 4 maart hebben we onze open avonden gehad. Heb je deze gemist? Hieronder vind je verschillende links naar voorlichtingen die op deze avond zijn gehouden.