Hoornbeeck College
Locaties

Wil jij vanuit onze locatie op stage naar het buitenland? We hebben verschillende mogelijkheden voor de meeste opleidingen!

Hoe lijkt jou een stage in een ziekenhuis in Antwerpen of Berlijn? Of… een stage als onderwijsassistent op een school in Engeland, Schotland, Spanje of IsraĆ«l? Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor een buitenlandstage voor studenten van de opleiding gehandicaptenzorg of Specifieke doelgroepen van Maatschappelijke Zorg.

Daarnaast zijn er ook kansen voor studenten van de sector Economie om af te reizen als stagiaire naar Engeland of Malta.

…zie jij jezelf al cultuursnuiven in Antwerpen of shoppen in Edinburgh?

Tevens is het interessant om te weten dat, als je in Europa blijft, het goed mogelijk is dat je met subsidie van Erasmusplus je stage kunt bekostigen.

KORTE BUITENLANDERVARING
Wil jij korter naar het buitenland? Ook dat bieden wij vanuit school. Vanuit de sector Dienstverlening zijn een aantal studenten naar een vakantiepark in Duitsland geweest.
Ook Verzorgenden gingen een paar weken naar Hongarije!
Een gaaf project van onze Onderwijsassistentes was de combinatie van stage lopen op een basisschool en een week meewerken aan een evenement van Sport for Others van Woord & Daad.

En natuurlijk past binnen diverse opleidingen werkweken naar Duitsland, Engeland, Praag en Hongarije!

Al-met-al genoeg om je internationaal te oriƫnteren!