Hoornbeeck College
Locaties

Promo

Oud-student Thijs Kooiman (locatie Kampen) en student Daniëlle de Waal (locatie Rotterdam) werden voorbereid op een paar vrije dagen. Zij gaan de komende weken op zoek naar Johannes Hoornbeeck. Vanaf 15 september kun je ze volgen. De verschillende afleveringen verschijnen op deze pagina, maar zijn ook te vinden op ons youtubekanaal.

Aflevering 1

Ja, aflevering 1 staat online! Thijs en Daniëlle beginnen hun zoektocht in België. Wat heeft het plaatsje Horebeke te maken met Johannes Hoornbeeck? En weten de inwoners van dit kleine dorpje eigenlijk wel wie Johannes Hoornbeeck was? Je komt er achter in de eerste aflevering van de ‘Zoektocht naar Johannes Hoornbeeck’.

Aflevering 2

Wat hebben Johannes Hoornbeeck, textiel en Haarlem met elkaar te maken? In aflevering 2 van de ‘Zoektocht naar Johannes Hoornbeeck’ gaan Danielle en Thijs naar  Haarlem en vinden daar antwoorden op al hun vragen over de persoon Johannes Hoornbeeck. Ohja, ze ontmoeten ook een bekende Haarlemmer. Benieuwd? Je ziet het allemaal in onderstaande aflevering.

Aflevering 3

In de derde en laatste aflevering van de zoektocht gaan Thijs en Daniëlle van alle ontdekkingen een tastbare herinnering maken. De voorzitter van het college van bestuur, W.J. (Willem) de Potter, vraagt in zijn laatste videoboodschap om iets ‘creatiefs’. Op zoek naar het handvaardigheidlokaal! Maar.. of ze het op tijd gaat lukken? Kijk je weer mee?