Hoornbeeck College
Locaties

Zomerschool opleiding Helpende Zorg en Welzijn

Op het Hoornbeeck College in Gouda bieden we voor de studenten van de opleiding Helpende Zorg en Welzijn een zomerschool aan.

Het doel van deze zomerschool is dat je kennis maakt met de school, met de werkwijze binnen het Hoornbeeck. Je krijgt tijdens deze zomerschool lessen in de vakken Nederlands, Rekenen, Huishouden & Zorg en Voeding. De zomerschool helpt je onder andere om op het niveau te blijven wat je nodig hebt bij Rekenen en Nederlands. Daarnaast zullen er ook uren worden ingevuld die gericht zijn op groepsvorming.

De zomerschool is een initiatief van het Hoornbeeck College en het Driestar College. De lessen worden gegeven in het gebouw van Hoornbeeck College aan het Noordelijk Halfrond 10, door docenten van de Driestar en het Hoornbeeck. Via de Driestar zul je over de zomerschool meer informatie krijgen. Als je je aanmeldt voor de opleiding Helpende Zorg en Welzijn, is het volgen van de zomerschool verplicht.

De data van de zomerschool zijn:

Data
23 mei 2023
30 mei 2023
6 juni 2023
13 juni 2023
20 juni 2023
27 juni 2023

Heb je na het lezen van dit bericht hier nog vragen over, stel deze aan je mentor op de Driestar of neem contact op met dhr. Dekker van het Hoornbeeck College. Dat laatste kan via het mailadres: mpd@hoornbeeck.nl