Beste bezoeker van Hoornbeeck.nl,

Op zondag is onze website niet toegankelijk. De zondag is voor ons namelijk de belangrijkste dag van de week. Daarom laten wij ons dagelijks werk liggen, zodat we deze dag kunnen besteden tot eer van God.

We verwelkomen u morgen graag opnieuw op deze website.

Hoornbeeck College
Locaties

Hoornbeeck en Klomp Creative gaan samenwerken

Hoornbeeck en Klomp Creative gaan samenwerken

In het pand van het Hoornbeeck College in Gouda is Filmstudio A12 gerealiseerd, een onderdeel van Klomp Creative. De eigentijdse filmstudio biedt mogelijkheden voor onder meer livestreams, podcasts, webinars, online-events en mediatrainingen.

Paul Klomp, directeur Klomp Creative: “Met deze locatie naast Woerden en Bennekom breiden wij onze studio werkzaamheden in het westen van het land uit. In een moderne talkshow studio produceren wij voor bedrijven, stichtingen en onderwijsinstellingen de mooiste programma’s. Wij zien uit naar een mooie samenwerking!”

Gert van Veldhuizen, directeur Hoornbeeck Gouda: “De filmstudio op de 5e verdieping is een aanwinst voor het Hoornbeeck. We zien mogelijkheden om in samenwerking met Klomp Creative ons onderwijsaanbod te verdiepen en te verbreden. De coronaperiode heeft gezorgd voor meer online communicatie van bedrijven en instellingen. Het zou mooi zijn als ook onze studenten hiervoor worden opgeleid.”