Hoornbeeck College
Locaties

We zijn dankbaar dat we in een land leven waar we het schooljaar mogen beginnen met een open Bijbel.
Locatiedirecteur drs. G. van Veldhuizen zal de bijeenkomst openen en ds. P. Mulder zal de meditatie verzorgen. Het thema van de bijeenkomst is:

Vrijheid

In verband met de bijzondere regels rond samenkomsten organiseren wed e jaaropeningen dit jaar op een andere manier dan we gewend zijn. We hebben gekozen voor een bijeenkomst in een kerkgebouw die via een livestream wordt uitgezonden.

Wil(t) u/jij de jaaropening fysiek bijwonen? Er zijn max. 300 bezoekers welkom in de kerk.
Meld(t) u/jij aan door onderstaand formulier in te vullen. Daarna volgt voorafgaand aan de bijeenkomst een mail van de locatie of u/jij wel of niet ingedeeld bent.

*Wanneer u bezwaar heeft in beeld te komen en wel de bijeenkomst fysiek wilt bezoeken, dit graag vooraf kenbaar maken door een reactie op de mail van de locatie of bij de koster in de kerk.

Onderstaande button leidt naar de livestream.

Jaaropening Gouda 2021/2022 - aanmelden LIVE

  • Met hoeveel personen kom(en) je/jullie? Inclusief jijzelf.
  • Als je wordt uitgenodigd de jaaropening live mee te maken, is het belangrijk dat je op het moment dat de jaaropening plaatsvindt, geen aan corona-gerelateerde klachten hebt. Wil je veranderingen in je gezondheid in dat geval melden aan de locatie die je uitgenodigd heeft? Reageer dan door een antwoord te sturen op de bevestigingsmail of bericht vanuit de locatie.