Hoornbeeck College
Locaties

Informatie start cursusjaar 2024-2025

Graag willen we je informeren over de start van het schooljaar 2024-2025.

Graag willen we je informeren over de start van cursusjaar 2024-2025

Vanaf week 35 start het cursusjaar. We beginnen op maandagavond 19 augustus met de jaaropening in de kerk. Zie voor meer het bericht op onze website: https://www.hoornbeeck.nl/goes/agenda/jaaropening-locatie-goes/.

Vanaf dinsdag 20 augustus starten we met introductiedagen en/of lessen. Let op! Alle introductiedagen starten om 8.30 uur. Het rooster staat vanaf maandagavond 19 augustus op het lesrooster: https://hoornbeeck.roosterinfo.nl/login#/. Let op! Deze link is alleen te raadplegen wanneer er ingelogd is op het Hoornbeeck-account met studentnummer.

Hieronder vind je per sector wat er de eerste week op het programma staat:

Dienstverlening:

 • BOL-opleiding leerjaar 2: startmoment op maandagmiddag 19 augustus. Je wordt om 14.30 uur op school verwacht.
 • BOL-opleiding leerjaar 1: eerste schooldag op dinsdag 20 augustus vanaf 8.30 uur. Voor een lunch wordt gezorgd.
 • BBL-opleiding leerjaar 1 supportgroep: eerste schooldag op dinsdag 20 augustus vanaf 8.30 uur.
 • BBL-opleiding leerjaar 1: eerste schooldag op maandag 26 augustus vanaf 8.30 uur.
 • BBL opleiding HZW volwassenen: eerste schooldag op maandag 26 augustus vanaf 8.30.

Economie:

 • BOL-opleidingen leerjaar 1: introductiedag op donderdag 22 augustus. Je wordt om 8.30 uur verwacht op school. We stappen direct op de bus die om 8.45 uur vertrekt vanaf school! (Te) laat komen is dus niet mogelijk! Ook vragen we jou het volgende mee te nemen: sportkleding of makkelijk zittende kleding, zwemkleding en extra kleding (laagjes kleding i.v.m. zweten/ voorkomen dat je afkoelt), handdoek/badlaken, zonnebrandcrème, zonnebril, petje, flesje drinken en natuurlijk een zonnig humeur en veel sportieve en creatieve zin! Voor een lunch wordt gezorgd.
 • BOL-opleidingen leerjaar 2: introductiedagen op dinsdag 20 en woensdag 21 augustus (incl. overnachting!). Deze introductiedagen zijn gericht op outdoor en het werkveld. Neem zelf een lunchpakket, drinken, slaapzak en kussen mee! Overige informatie volgt via de mail. Op donderdag 22 augustus en vrijdag 23 september les volgens rooster.
 • BBL Retail leerjaar 1 en BBL Logistiek leerjaar 1: introductiedag op maandag 26 augustus. Je wordt om 8.30 uur verwacht op school. We stappen direct op de bus die om 8.45 uur vertrekt vanaf school! (Te) laat komen is dus niet mogelijk! Ook vragen we jou het volgende mee te nemen: sportkleding of makkelijk zittende kleding, zwemkleding en extra kleding (laagjes kleding i.v.m. zweten/ voorkomen dat je afkoelt), handdoek/badlaken, zonnebrandcrème, zonnebril, petje, flesje drinken en natuurlijk een zonnig humeur en veel sportieve en creatieve zin! Voor een lunch wordt gezorgd.
 • BBL Retail leerjaar 2: eerste lesdag op maandag 26 augustus.

Gezondheidszorg:

 • BOL-opleidingen leerjaar 1 (Verzorgende en Verpleegkundige): introductiedag op dinsdag 20 augustus. Je wordt om 8.30 uur in de aula verwacht. Voor een lunch wordt gezorgd. Het introductieprogramma duurt tot ongeveer 15.00 uur.
 • BBL-opleiding Verzorgende IG leerjaar 1 (regulier en volwassenvariant): introductiemoment (’s morgens)/eerste lesdag op donderdag 22 augustus.
 • BBL-opleiding Verpleegkundige leerjaar 3: introductiedag op dinsdag 20 augustus. Je wordt om 8.30 uur in de aula verwacht. Voor een lunch wordt gezorgd. De dag duurt tot ongeveer 16.00 uur.
 • Alle leerjaren: vanaf woensdag 21 augustus les volgens het rooster.

Welzijn:

 • BOL-opleidingen leerjaar 1: introductiedag op dinsdag 20 augustus. Je wordt om 8.30 uur in de aula verwacht. Voor een lunch wordt gezorgd. Het introductieprogramma duurt tot ongeveer 15.00 uur. Op dinsdag 27 augustus wordt er een extra introductiedag georganiseerd op het Badstrand in Vlissingen, verzorgd door Strandsport Zeeland. Het is de bedoeling dat je hier zelf met OV naartoe gaat. Dit programma is van 10.00 – 14.30 uur. Hierover wordt je nog verder geïnformeerd.
 • BOL-opleidingen leerjaar 2: Startdag BPV op maandagmiddag 19 augustus. Je wordt om 13.30 uur verwacht. De uitnodiging volgt via de mail.
 • BBL-opleidingen leerjaar 3: eerste lesdag op donderdag 22 augustus.
 • Alle leerjaren: vanaf woensdag 21 augustus les volgens het rooster.
 • BOL-opleidingen leerjaar 3: Extra startmoment op dinsdag 27 augustus op het Badstrand in Vlissingen, verzorgd door Strandsport Zeeland. Het is de bedoeling dat je hier zelf met OV naartoe gaat. Dit programma is van 10.00 – 14.30 uur.

Let op! Voor de eerste week geldt een aangepast rooster (week 34). Het basisrooster gaat in vanaf D.V. maandag 26 augustus. Beide roosters zijn te vinden via https://hoornbeeck.roosterinfo.nl/login#/. Let op! Deze link is alleen te raadplegen wanneer er ingelogd is op het Hoornbeeck-account met studentnummer.

Let op! Vanaf 12 augustus zijn we weer telefonisch bereikbaar. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 483 8002.