Hoornbeeck College
Locaties

Eerste lesweek/introductiedagen

Waarschijnlijk ben je benieuwd hoe de eerste lesweek of de introductiedagen gaan verlopen. Wij hebben hieronder alles voor jou op een rijtje gezet. Is er iets niet duidelijk? Mail of bel ons!

Sector Dienstverlening

 • Dinsdag 25 augustus vindt de introductie plaats van de klassen D2D1AG en D2D1BG. Jullie worden die dag om 08.30 uur verwacht op school. Voor een maaltijd wordt gezorgd.
 • Vanaf woensdag 26 augustus start het gewone lesprogramma voor alle studenten van Dienstverlening volgens het rooster.
 • De eerste lesdag voor de eerste– en tweedejaarsstudenten Dienstverlening BBL is op maandag 31 augustus.

Sector Economie

 • Dinsdag 25 augustus vindt de introductiedag plaats voor de eerstejaarsstudenten BOL van de opleidingen Commercieel, Financieel, Secretarieel. Je wordt om 08.30 uur verwacht op school. We stappen direct op de bus die om 08.45 uur vertrekt vanaf school! (Te) laat komen is dus niet mogelijk! Met inachtneming van de COVID 19 maatregelen, willen we juist in de buitenlucht aan de slag! We gaan naar Oostkapelle waar we die dag teambuilding gaan doen bij kasteel Westhove. In de tuin van Terra Maris. Studenten vanaf Walcheren en Noord Beveland mogen daar op eigen gelegenheid naar toe en hoeven niet eerst naar school te komen. Deze dag moet je zelf je lunch meenemen. Ook vragen we jou het volgende mee te nemen: sportkleding of makkelijk zittende kleding, zwemkleding en extra kleding (laagjes kleding i.v.m. zweten / voorkomen dat je afkoelt), handdoek/badlaken, zonnebrandcrème, zonnebril, petje, flesje drinken en natuurlijk een zonnig humeur en veel sportieve en creatieve zin! Let op! Neem voor de zekerheid ook een regenjas mee!
 •  LET OP! We vertrekken met de bus, dus neem je eigen mondkapje mee!
 • Vanaf woensdag 26 augustus starten alle lessen voor de BOL-studenten volgens het rooster. Let op de extra aanwijzingen m.b.t. de Covid 19 maatregelen. Je wordt daarover per klas geïnformeerd.
 • Vanaf maandag 31 augustus starten ook de lessen voor de BBL-studenten volgens het rooster. Let op: E2L1ZG (Logistiek leerjaar 1) heeft les op dinsdagen, de overige BBL klassen op maandagen. De BBL-ers klas 1 krijgen later dit schooljaar nog teambuilding en excursie!

Sector Gezondheidszorg

 • Dinsdag 25 augustus vindt de introductie plaats van G3V1AG, G4V1AG en G4V1BG. Jullie worden die dag om 8.30 uur verwacht in de aula van de school, waarna het aangepaste introductieprogramma start. Deze dag duurt tot  ± 15.00 uur. Voor een maaltijd wordt gezorgd. Deze introductie is verplicht voor je studieprogramma.
 • Vanaf woensdag 26 augustus start het gewone lesprogramma voor alle studenten van de sector Gezondheidszorg volgens het rooster.
 • De eerste lesdag voor de BBL-studenten Verzorgende-IG (klas 1 en 2) is op donderdag 27 augustus.
 • De eerste lesdag voor de BBL-studenten Verzorgende-IG (klas 3) en Verpleegkundige (klas 3 en 4) is op woensdag 26 augustus.

 Sector Welzijn

 • Maandag 24 augustus vindt de introductie plaats van BPV 2 voor alle tweedejaarsstudenten. Hiervoor worden jullie via de mail uitgenodigd en is verplicht i.v.m. de start van je stage.
 • Dinsdag 25 augustus vindt de introductie plaats van alle eerstejaarsstudenten. Jullie worden deze dagen om 8.30 uur verwacht in verschillende lokalen zoals bij de ingang aangegeven zal worden, waarna het introductieprogramma start. Deze introductie is verplicht voor je studieprogramma. Voor lunch wordt gezorgd.
 • Woensdag 26 augustus start het gewone lesprogramma voor de eerste en derdejaarsstudenten van de sector Welzijn (zie hiervoor het web rooster en de e-mail).