Beste bezoeker van Hoornbeeck.nl,

Op zondag is onze website niet toegankelijk. De zondag is voor ons namelijk de belangrijkste dag van de week. Daarom laten wij ons dagelijks werk liggen, zodat we deze dag kunnen besteden tot eer van God.

We verwelkomen u morgen graag opnieuw op deze website.

Hoornbeeck College
Locaties

Open avond | Hoornbeeck Apeldoorn '23-'24

Om je te helpen bij je studiekeuze, organiseert Hoornbeeck Apeldoorn toffe events!

  • Deze avond is speciaal voor jou als toekomstige student van de JFSG en voor je ouder(s)/verzorger(s)! Je krijgt D.V. 16 november 2023 informatie over de verschillende opleidingen van meerdere mbo-scholen. Vergeet niet om je aftekenlijst mee te nemen, zodat je je LOB-opdracht voltooid.

Allemaal onder het dak van Hoornbeeck Apeldoorn. Welkom!

Klik hier voor het overzicht van de voorlichtingen

Aanmelden is erg belangrijk en kan t/m 11 november 2023, klik op de onderstaande button. VOL=VOL.

D.V. 15 februari 2024 ben je ook welkom bij ons op school.

  • Tussen 19.00 – 22.00 uur > vrije inloop!

Op donderdagavond 15 februari 2024 krijg je alle informatie over ons Apeldoorns Hoornbeeck aanbod qua opleidingen, trainingen en cursussen en focussen wij ons meer op het beroep. Ook zijn er bedrijven en instellingen aanwezig om jou/u meer te vertellen!

Het wordt een boeiende gelegenheid waarbij we je laten kennismaken met al het moois dat onze school te bieden heeft. Laat je verrassen door persoonlijke gesprekken met zowel onze enthousiaste studenten als deskundige docenten. Dit is dé kans om erachter te komen welke opleiding het beste bij jou past en waar je interesse naar uitgaat.

Iedereen is van harte welkom aan de Musschenbroekstraat 11 in Apeldoorn!

 

Wij laten je graag zien wat wij in huis hebben en je krijgt alle informatie over de verschillende sectoren en opleidingen van Hoornbeeck Apeldoorn.