Hoornbeeck College
Locaties

Bezinningsavond Christelijke opvoeding? Onmogelijk!? | 9 november 2022 |

Musschenbroekstraat 11, Apeldoorn

Christelijke opvoeding? Onmogelijk!?

Wie kent het niet: discussies met uw kinderen over kleding, mediagebruik, kerkgang, seksualiteit? Het Hoornbeeck College Apeldoorn wil ouders een handreiking doen over deze onderwerpen. We geven dit vorm door jaarlijks bezinningsavonden te organiseren voor ouders met kinderen van 15 jaar en ouder. We gaan onder leiding van een deskundige nadenken over de presentatie van en het leven als christen. Over het brein van de jongvolwassene: wat kunnen we verwachten en wat niet? Over de vraag: hoe houden we onze jongeren vast? Hoe staan wij als ouders en jongeren in deze wereld en hoe geven we de geestelijke wapenrusting vorm?

DV 9 november vindt de eerste bezinningsavond plaats over het thema Christelijke opvoeding? Onmogelijk!? De spreker is Laurens Snoek. Deze avond wordt gevuld met een Bijbelse doordenking van het thema, gesprek en ontmoeting.

Vanaf 19.15 uur is er inloop met koffie en thee. Om 19.30 uur starten we en rond 21.20 uur ronden we af. Geef u op via de onderstaande button, zodat wij de catering goed kunnen regelen.

Heeft u vragen over deze bezinningsavonden, dan kunt u die stellen via bezinningsavondapeldoorn@hoornbeeck.nl