Hoornbeeck College
Locaties

Informatie-ochtend Verzorgende-IG volwassenvariant D.V. 8 september 2022

Wil je je laten omscholen tot verzorgende-IG of heb je lang getwijfeld over een opleiding in de gezondheidszorg? Dan is Verzorgende-IG (volwassenvariant) iets voor jou. In deze opleiding staat het beroep centraal en wordt er minder aandacht besteed aan de vorming tot volwassene. Er wordt vanuit gegaan dat je bepaalde basisvaardigheden al bezit. 

Jij hebt oog en hart voor de medemens, bent flexibel en wil graag iets betekenen voor mensen die niet helemaal voor zichzelf kunnen zorgen. Als verzorgende-IG ondersteun je zorgvragers bij huishoudelijke vaardigheden zoals koken en schoonmaken en bied je persoonlijke verzorging zoals wassen, aankleden en medicijnen innemen. Ook begeleid je de zorgvrager in het dagelijks leven: je zorgt voor een goede structuur, biedt activiteiten aan en helpt bij dagbesteding. Het is belangrijk dat je de zelfredzaamheid zoveel mogelijk stimuleert. Je bent verantwoordelijk, sociaal en kunt goed communiceren: in je werk heb je te maken met verschillende zorgvragers, hun netwerk en andere zorgverleners.

Meer weten? Bezoek de informatieochtend in Amersfoort op 8 september 2022. De ochtend is van 11.00 – 13.00 uur inclusief maaltijd.

  • Klik hier om je aan te melden voor deze ochtend!

    Aanmelden informatie-ochtend Verzorgende-IG volwassenvariant 8 september 2022