Hoornbeeck College
Locaties

We zijn dankbaar dat we in een land leven waar we het schooljaar mogen beginnen met een open Bijbel. De jaaropening kan voor onze locatie worden bijgewoond in twee kerkgebouwen. In de Gereformeerde Gemeente in Amersfoort wordt de bijeenkomst geopend door locatiedirecteur drs. W.K. Petersen en zal ds. A.A. Egas de meditatie verzorgen. In de Gereformeerde Gemeente in Barneveld locatie Centrum zal directeur drs. A.G. Blonk de bijeenkomst openen en zal lerend ouderling A.J. van Wingerden de meditatie verzorgen.

Het thema van de bijeenkomst is:

Vrijheid

In verband met de bijzondere regels rond samenkomsten organiseren we de jaaropeningen dit jaar op een andere manier dan we gewend zijn. Bijwonen van de bijeenkomsten kan alleen na vooraf aanmelden. De bijeenkomst vanuit Amersfoort wordt ook uitgezonden via een livestream.

Onderaan dit bericht staat een formulier om je aan te melden. In Amersfoort is plaats voor max. 350 bezoekers, in Barneveld 600 bezoekers (status juni 2021).

Mocht het maximum aantal plaatsen bereikt zijn, dan ontvangt u hiervan na aanmelding tijdig bericht. U kunt dan alsnog de bijeenkomst via de livestream volgen.

Op de website van de Gereformeerde Gemeente van Amersfoort staat een button ‘Livestream’. Als u hierop klikt, kunt u de dienst online volgen.

Jaaropening Amersfoort 2021/2022 - aanmelden LIVE

  • Met hoeveel personen kom(en) je/jullie? Inclusief jijzelf.
  • Als je wordt uitgenodigd de jaaropening live mee te maken, is het belangrijk dat je op het moment dat de jaaropening plaatsvindt, geen aan corona-gerelateerde klachten hebt. Wil je veranderingen in je gezondheid in dat geval melden aan de locatie die je uitgenodigd heeft? Reageer dan door een antwoord te sturen op de bevestigingsmail of bericht vanuit de locatie.