Zoeken

Apeldoorn - Locatiesecretaresse

Geplaatst: 13 september 2019 Locatie: Hoornbeeck College Apeldoorn Sector: Secretariaat

Betrekkingsomvang: 0.8-1.0 fte 

Datum eventuele indiensttreding: 1 december 2019 (eerder in overleg)

We zoeken iemand die vijf dagen aanwezig is (1,0 FTE). Solliciteren voor een iets lagere functieomvang is bespreekbaar. De vacature ontstaat door zwangerschap van de huidige locatiesecretaresse. Het is de bedoeling de zwangerschapsverlofperiode te vervangen met aansluitend de mogelijkheid het gehele takenpakket over te nemen. De zwangerschapsverlofperiode gaat in na de kerstvakantie. Bij voorkeur doen we een benoeming ruim daarvoor, zodat overdracht en inwerken mogelijk is.

Locatie: Apeldoorn

Wat houdt de functie in?

De locatiesecretaresse vervult een spilfunctie op het secretariaat van de school.
De locatiesecretaresse ondersteunt het locatiemanagement en zorgt voor een soepel verloop van de studentadministratie met bijbehorende taken als correspondentie, coördinatie, administratie, receptie en telefonie. Agendabeheer, het voorbereiden en notuleren en afhandelen van vergaderingen, het bewaken van de jaarplanning, communicatie en PR zijn ook voorkomende taken.

Een functieprofiel is opvraagbaar bij de afdeling personeelszaken.

We zoeken een collega die gedijt in een omgeving met veel afwisseling en dynamiek. Iemand met verantwoordelijkheidsgevoel voor de integraliteit van de lopende processen. Gezien de grootte van de locatie komt er een grote diversiteit van taken langs. Dit doet een beroep op zelfsturing, prioritering, timemanagement en een proactieve handelswijze. De kandidaat die we zoeken weet van wanten, heeft overzicht en geniet ervan bij te dragen aan een soepel verloop van de onderwijsorganistatie. Een proactieve houding, overstijgend kunnen denken met een tikje nieuwsgierigheid en vernieuwingsdrang, dienstbaarheid en gastvrijheid maakt ons beeld compleet.

U hebt

  • een beroepsgerichte opleiding, minimaal mbo-niveau 4;
  • een vriendelijke, accurate en zelfstandige werkhouding;
  • een ordelijke en taakgerichte manier van werken.

Meer informatie

Verdere informatie wordt graag gegeven door de heer drs. J.G. Lindhoud, locatiemanager Apeldoorn, telefoonnummer: (06) 83 44 04 93, e-mail: ldg@hoornbeeck.nl.

Solliciteren

Bent u enthousiast en wilt u graag solliciteren? Van sollicitanten wordt verwacht dat zij de grondslag en identiteit van de school onderschrijven. Bent u benieuwd wat dit concreet betekent? Kijk dan op www.hoornbeeck.nl/identiteit. Daar vertellen we meer over de grondslag en de identiteit van onze school én wat dit betekent voor het benoemingsbeleid van personeel.

Uw sollicitatie, inclusief kerkelijke én zakelijke referentie, kunt u voor D.V. zaterdag 28 september sturen naar personeelszaken@hoornbeeck.nl, t.a.v. het College van Bestuur.

Docent aan het woord

IMG_1624
Mw. I. Loosman-Brussé
Docent

Het geheim van sfeer in de klas

Lees verder
in beeld

Docent worden? Hodos!

Meer informatie! HODOS - still
190