Zoeken

Apeldoorn - Docent Muzisch-creatieve vakken (MCV)

Geplaatst: 01 december 2017 Locatie: Hoornbeeck College Apeldoorn Sector: Zorg & Welzijn

Locatie: Apeldoorn

Betrekkingsomvang: 0.1 fte (2-4 uur in periode 3 en 4)

Datum eventuele indiensttreding: februari 2018

In Apeldoorn leidden we jongeren op voor een beroep binnen de sectoren welzijn en gezondheidszorg. In Apeldoorn gebeurd dat via de reguliere BOL opleidingen waarbij de studenten wisselend op school en op stage zijn. We zijn een kleinschalige school met een goede sfeer en waar samenwerken en innoveren speerpunten zijn.

Wat houdt de functie in?‚Äč

  • Wij zoeken een MCV-docent die studenten kan leren muziek, voordrachtskunst, beeldende vorming in te zetten in hun toekomstig beroep.

  • Op dit moment is er een docent nodig die 2 tot 4 uur les kan geven. Deze uren worden gegeven in periode 3 en 4 van het schooljaar (feb-juli 2017). De betreffende docent is met ouderschapsverlof. Ook is het mogelijk om als invaldocent gevraagd te worden voor extra uren wanneer die uitvallen in  kader van studie of ziekte van een docent.

U hebt:

  • Een hbo-diploma;
  • bij voorkeur een lesbevoegdheid;
  • een gemotiveerde en flexibele instelling;
  • aantoonbare, relevante werkervaring;
  • een assertieve instelling en de juiste sociale vaardigheden om met jongeren op te trekken.

Meer informatie

Verdere inlichtingen worden graag verstrekt door mevrouw M. Hakvoort, opleidingsmanager Gezondheidszorg, Dienstverlening en Welzijn a.i. te Apeldoorn; tel.nr. (085) 483 8001, email: htm@hoornbeeck.nl en door de heer J.G. Lindhoud, locatiemanager Apeldoorn, tel.nr. (085) 483 8001, email: ldg@hoornbeeck.nl.

Solliciteren

Bij de sollicitatieprocedure wordt de VGS-sollicitatiecode gehanteerd. Van de sollicitanten wordt verwacht dat zij de grondslag en het doel van de Stichting onderschrijven. Sollicitaties met vermelding van (kerkelijke en zakelijke) referenties kunt u tot en met D.V. zaterdag 16 december a.s. richten aan het College van Bestuur, Postbus 405, 3800 AK Amersfoort of per mail naar personeelszaken@hoornbeeck.nl. Tijdens de sollicitatieprocedure behoort een assessment tot de mogelijkheden.

in beeld

Student aan het woord

Woudenberg_2
Gerrald Woudenberg
Student

Werken aan je toekomst

Lees verder
Gertrude Hak
Gertrude Hak
Student

Mensen reageren op je witte kleding

Lees verder
Berdine Zwanepol
Berdine Zwanepol
Student

Studeren dankzij SSH

Lees verder
190