Zoeken

Amersfoort - Docent Infra (grond-, weg en waterbouwkunde)

Geplaatst: 20 mei 2020 Locatie: Hoornbeeck College Amersfoort Sector: Technologie

Betrekkingsomvang: 0.5 fte

Locatie: Amersfoort

Datum eventuele indiensttreding: 24 augustus 2020 (nieuw cursusjaar)

Wat houdt de functie in?

De vacature betreft een vakdocent voor de opleiding Middenkaderfunctionaris Infra, op mbo niveau 4. De werkzaamheden bestaan uit het geven van vaklessen, het begeleiden van studenten in hun schoolloopbaan, en het begeleiden van studenten bij hun stage.

Wie zoeken we?

Je bent een gedreven vakman met voldoende actuele kennis en ervaring over de breedte van de civiele techniek, bijvoorbeeld op het gebied van ontwerpen, werkvoorbereiding, uitvoering etc. Je bezit de communicatieve vaardigheden om deze kennis over te brengen op jongeren en hebt aantoonbare affiniteit met deze doelgroep. Je hebt de drive om voor deze jongeren van betekenis zijn bij hun groei naar vakdeskundigheid en volwassenheid.

Je hebt:

Je hebt een hbo-opleiding in de civiele techniek, ofwel hbo werk- en denkniveau. Of je hebt een tweedegraads lesbevoegdheid in de Bouwkunde of Bouwtechniek of je studeert hiervoor, of je bent bereid deze te gaan behalen. Daarnaast heb je relevante werkervaring in de civiele techniek.

Meer informatie

Verdere informatie wordt graag gegeven door de heer Ton Gorter, opleidingsmanager Bouwkunde en ICT, 0649836283, goa@hoornbeeck.nl.

Opmerkingen

Als je geen lesbevoegdheid hebt, maar je hebt wel een hbo-opleiding in de civiele techniek, ofwel je hebt hbo werk- en denkniveau, word je nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren. In dit geval kan je je lesbevoegdheid halen door middel van een opleiding van anderhalf jaar die door het Hoornbeeck College wordt bekostigd en (gedeeltelijk) wordt gefaciliteerd.

Solliciteren

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Van sollicitanten wordt verwacht dat zij de grondslag en identiteit van de school onderschrijven. Ben je benieuwd wat dit concreet betekent? Kijk dan op www.hoornbeeck.nl/identiteit. Daar vertellen we meer over de grondslag en de identiteit van onze school én wat dit betekent voor het benoemingsbeleid van personeel.

Je sollicitatie, inclusief kerkelijke én zakelijke referentie, kun je uiterlijk Deo volente 6 juni 2020 sturen naar personeelszaken@hoornbeeck.nl.

Docent aan het woord

IMG_1624
Mw. I. Loosman-Brussé
Docent

Het geheim van sfeer in de klas

Lees verder
in beeld

Docent worden? Hodos!

Meer informatie! HODOS - still
190