Zoeken

Goes - Secretaresse / Administratief Medewerkster

Geplaatst: 26 juni 2018 Locatie: Hoornbeeck College Goes

Betrekkingsomvang: 0,4 – 0,6 fte

Locatie: Goes

Wat houdt de functie in?

Secretaresse / administratief medewerker is een afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheden en veel contacten. Samen met vier collega’s beheer je het secretariaat / de administratie. Je bent aanspreekpunt voor het locatiemanagement, studenten en docenten. Het verzorgen van de administratie met betrekking tot stages, toetsing en diplomering behoort tot je werkzaamheden. Daarnaast beheer je het archief en onderhoud je contacten met collega’s en externe partijen.

Wat vragen wij?

Je hebt bij voorkeur een secretariële opleiding op mbo-niveau gevolgd. Je beheerst de Nederlandse taal goed en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt kennis op het gebied van kantoorautomatisering, een accurate en flexibele werkhouding, verantwoordelijkheidsgevoel en een servicegerichte instelling.

Informatie

Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met dhr. E.W. Timmerman (locatiemanager), 085 – 483 80 02 of 06 – 20 61 83 49.

Solliciteren

Van de sollicitanten wordt verwacht dat zij de grondslag en het doel van de Stichting onderschrijven. Sollicitaties met vermelding van (kerkelijke en zakelijke) referenties kunt u tot en met D.V. woensdag 15 augustus 2018 richten aan het College van Bestuur, Postbus 405, 3800 AK Amersfoort of per mail naar personeelszaken@hoornbeeck.nl.

Ter informatie:

  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 24 augustus.
  • Het benoemingsgesprek met het directieteam vindt plaats op woensdag 29 augustus.
in beeld

Docent aan het woord

IMG_1624
Mw. I. Loosman-Brussé
Docent

Het geheim van sfeer in de klas

Lees verder
IMG_3057_klein
Mw. H. Talen
Docent

Mijn eigen beeldende proces moet op gang blijven

Lees verder
190