Zoeken

Rotterdam - Roostermaker

Geplaatst: 09 mei 2018 Locatie: Hoornbeeck College Rotterdam

Betrekkingsomvang: 0.6-1.0 fte

Locatie: Rotterdam

Datum eventuele indiensttreding: 1 augustus 2018 (nieuw cursusjaar)

Onze dynamische locatie met een 1.800 studenten zoekt een roostermaker die affiniteit heeft met onderwijs, jongeren en logistiek. We zoeken een enthousiaste medewerker die graag puzzelt op de combinatie lessen – groepen – lokalen – docenten om zo het onderwijs aan onze jongeren zo soepel mogelijk te laten plaatsvinden.

Onze roostermaker bedient uiteenlopende belangen: de kwaliteit van het rooster en daarmee van het onderwijs, het belang van onze studenten en het belang van onze docenten. De roostermaker is bekend met roosterprogramma’s of bereid zich daarin te ontwikkelen. De roostermaker houdt het overzicht en is als gesprekspartner toegankelijk voor alle partijen.

Roostermaker Hoornbeeck Rotterdam: een uitdagende en boeiende baan voor een puzzelaar!

Meer informatie

Solliciteren

Bij de sollicitatieprocedure wordt de VGS-sollicitatiecode gehanteerd. Van de sollicitanten wordt verwacht dat zij de grondslag en het doel van de Stichting onderschrijven. Sollicitaties met vermelding van (kerkelijke en zakelijke) referenties kunt u tot en met D.V. 26 mei a.s. richten aan het College van Bestuur, Postbus 405, 3800 AK Amersfoort of per mail naar personeelszaken@hoornbeeck.nl.

in beeld

Docent aan het woord

IMG_1624
Mw. I. Loosman-Brussé
Docent

Het geheim van sfeer in de klas

Lees verder
IMG_3057_klein
Mw. H. Talen
Docent

Mijn eigen beeldende proces moet op gang blijven

Lees verder
190