Zoeken

Gouda - Opleidingsmanager

Geplaatst: 06 september 2017 Locatie: Hoornbeeck College Gouda Sector: Management

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven opleidingsmanager die het onderwijs en de locatie Gouda een stap verder wil brengen! Nieuwsgierig? Lees hier meer.

Locatie: Gouda

Datum eventuele indiensttreding: z.s.m.

Betrekkingsomvang: 1.0 fte (management met aanvullende, onderwijsgerelateerde taken)

Over de locatie Gouda
De locatie Gouda is een groeiende locatie met momenteel ongeveer 725 studenten. Het beroepsonderwijs op de locatie is grotendeels vormgegeven rondom de teams Economie (opleidingen Commercieel, Financieel, Retail en Secretarieel), Gezondheidszorg (opleidingen Verpleegkunde en Verzorgende IG), Welzijn (opleidingen Maatschappelijke Zorg, Pedagogisch Werk en Sociaal Werk) en Techniek (opleidingen ICT en Bouwkunde).

De locatie Gouda is de jongste Hoornbeeck-locatie (sinds 2015) en is volop in beweging. De mix van nieuwe en ervaren docenten kent een gezonde dynamiek, enthousiaste betrokkenheid en een professionele inslag. Naast het bieden van goed onderwijs is de focus gericht op het zoeken van de verbinding met het regionale beroepen- en werkveld.

Over de functie
Naast de managementtaken, die de hoofdmoot vormen, zal een deel van de werkzaamheden worden ingevuld met onderwijsgerelateerde taken als lesgeven, stagebegeleiding of sectorale onderwijsontwikkeling. Dit is nader af te stemmen.

Over de kandidaat
Wij zoeken een manager die geniet van het werken voor en met studenten. Je bent in staat om samen met je team het reformatorisch beroepsonderwijs in de Goudse regio op de kaart te zetten. Je hebt verder een profiel dat past bij het beroepenveld van de sector Economie. Kernwoorden zijn: principieel, bevlogen en betrokken, accuraat, organisatorisch talent, open mind en mensgericht.

We vragen een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau. Je hebt aantoonbaar het juiste werk- en denkniveau voor deze functie. Onderwijservaring en een onderwijsbevoegdheid is niet noodzakelijk, wel een prĂ©. Van onbevoegde managers vragen we de bereidheid om via een speciaal traject (pedagogisch-didactisch getuigschrift) een bevoegdheid te behalen.

Wil je meer weten?
Bel dan met drs. G. van Veldhuizen, locatiemanager: 06 20 60 65 89. Je kunt hem ook mailen: vng@hoornbeeck.nl. Aarzel niet om contact op te nemen als je meer wilt weten over de functie, het Hoornbeeck, de teamindeling, etc.!

Solliciteren
Bij de sollicitatieprocedure wordt de VGS-sollicitatiecode gehanteerd. Van de sollicitanten wordt verwacht dat zij de grondslag en het doel van de Stichting onderschrijven. Sollicitaties met vermelding van (kerkelijke en zakelijke) referenties kunt u tot en met D.V. zaterdag 23 september a.s. richten aan het College van Bestuur, Postbus 405, 3800 AK Amersfoort of per mail naar personeelszaken@hoornbeeck.nl.

in beeld

Student aan het woord

Woudenberg_2
Gerrald Woudenberg
Student

Werken aan je toekomst

Lees verder
Gertrude Hak
Gertrude Hak
Student

Mensen reageren op je witte kleding

Lees verder
Berdine Zwanepol
Berdine Zwanepol
Student

Studeren dankzij SSH

Lees verder
190