Zoeken

Goes - Secretaresse / Administratief Medewerker

Geplaatst: 18 juli 2019 Locatie: Hoornbeeck College Goes

Betrekkingsomvang: 0.6-1.0 fte

Locatie: Goes

Wat houdt de functie in?

Secretaresse / administratief medewerker is een afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheden en veel contacten. Samen met vier collega’s beheer je het secretariaat / de administratie. Je bent aanspreekpunt voor het locatiemanagement, studenten en docenten. Het verzorgen van de administratie met betrekking tot stages, toetsing en diplomering behoort tot je werkzaamheden. Daarnaast beheer je het archief en onderhoud je contacten met collega’s en externe partijen.

Wat vragen wij?

Je hebt bij voorkeur een secretariële opleiding op mbo-niveau gevolgd. Je beheerst de Nederlandse taal goed en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt kennis op het gebied van kantoorautomatisering, een accurate en flexibele werkhouding, verantwoordelijkheidsgevoel en een servicegerichte instelling.

Informatie

Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met dhr. E.W. Timmerman (locatiemanager), 085 483 8002 of 06 2061 8349.

Solliciteren

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Van sollicitanten wordt verwacht dat zij de grondslag en identiteit van de school onderschrijven. Ben je benieuwd wat dit concreet betekent? Kijk dan op www.hoornbeeck.nl/identiteit. Daar vertellen we meer over de grondslag en de identiteit van onze school én wat dit betekent voor het benoemingsbeleid van personeel.

Jouw sollicitatie, inclusief kerkelijke én zakelijke referentie, kan je uiterlijk D.V. maandag 2 september sturen naar personeelszaken@hoornbeeck.nl, t.a.v. het College van Bestuur.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 5 september.

Docent aan het woord

IMG_1624
Mw. I. Loosman-Brussé
Docent

Het geheim van sfeer in de klas

Lees verder
in beeld

Docent worden? Hodos!

Meer informatie! HODOS - still
190