Zoeken

Apeldoorn - Docent Verpleegkunde

Geplaatst: 01 november 2019 Locatie: Hoornbeeck College Apeldoorn Sector: Zorg & Welzijn

Betrekkingsomvang: 0.8-1.0 fte (omvang in overleg; solliciteren naar een gedeelte van deze functie is ook mogelijk.) 

Datum eventuele indiensttreding: 1-2-2020

Locatie: Apeldoorn

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige MBO-locatie van het Hoornbeeck College in het oosten van het land. We hebben een vestiging in Apeldoorn en een dependance in Rijssen-Holten. De locatie Apeldoorn kenmerkt zich door innovatie die gericht is op een goede aansluiting bij het werkveld in de sector gezondheidszorg en welzijn. Het werkveld wordt daarom doorlopend betrokken bij het onderwijs. Daarnaast willen we in de basis breed opleiden. Dit betekent dat een student tijdens zijn studieloopbaan keuzes kan maken om zo uiteindelijk zijn beroep te kunnen kiezen. We vinden het belangrijks  dat docenten initiatief en verantwoordelijkheid nemen voor hun werk. We zien docenten dan ook als dé professional. Anderzijds mag een docent van ons een goede begeleiding verwachten die er op gericht is om zelfstandig dit uitdagende werk te gaan doen. Om een indruk te krijgen van onze locatie nodigen we jou dan ook uit om een dag mee te lopen of bekijk onze Facebook- of Instagrampagina voor een korte impressie.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent die breed inzetbaar is bij de verschillende beroepsgerichte onderdelen van de opleiding Verzorgende-IG en Mbo-Verpleegkundige. Je kunt dan denken aan de dagelijkse uitvoering van de praktijk maar ook aan hoe bewaak je kwaliteit in de praktijk etc. Ook kan het geven van begeleiding geven tijdens de studie en in de stage een onderdeel van de functie zijn.

Welke kenmerken horen daar bij?

We verwachten geen sluitend profiel op al de vakgebieden. Wel vragen we om een brede inzetbaarheid en de bereidheid om te verdiepen in diverse vakken en opleidingen. Dit maakt het een dynamische en uitdagende functie. Herken je je in de volgende kenmerken?

  • Je bent enthousiast over het beroep waar wij onze studenten in opleiden;
  • Het is jouw drive om studenten te vormen en te begeleiden;
  • Een lesbevoegdheid of werkervaring zou fijn zijn, maar is niet verplicht; wel ben je bereid om alsnog een lesbevoegdheid te halen.
  • Een actieve rol in het team en bij te dragen aan een gezond leer- en leefklimaat

Dan ben je van harte welkom om te solliciteren op deze functie!

Meer informatie

Wil je een dagje meelopen en/of wil je graag meer informatie dan kun je contact opnemen met:

  • Marretje Hakvoort, opleidingsmanager gezondheidszorg. htm@hoornbeeck.nl | 06 8344 0498

Solliciteren? 

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Van sollicitanten wordt verwacht dat zij de grondslag en identiteit van de school onderschrijven. Ben je benieuwd wat dit concreet betekent? Kijk dan op www.hoornbeeck.nl/identiteit. Daar vertellen we meer over de grondslag en de identiteit van onze school én wat dit betekent voor het benoemingsbeleid van personeel.
Jouw sollicitatie, inclusief kerkelijke én zakelijke referentie, kan je voor D.V. zaterdag 16 november a.s. sturen naar personeelszaken@hoornbeeck.nl, t.a.v. het College van Bestuur.

Docent aan het woord

IMG_1624
Mw. I. Loosman-Brussé
Docent

Het geheim van sfeer in de klas

Lees verder
in beeld

Docent worden? Hodos!

Meer informatie! HODOS - still
190