Zoeken

Amersfoort - Invaldocenten Verpleegkunde

Geplaatst: 20 april 2017 Locatie: Hoornbeeck College Amersfoort Sector: Zorg & Welzijn

Locatie: Amersfoort

Wat houdt de functie in?

  • U maak deel uit van de docentenpool van de sector Gezondheidszorg en Welzijn. Ten behoeve hiervan bent u op afroep minimaal 1 dag per week beschikbaar voor het geven van invallessen.
  • U geeft les in de verschillende onderdelen van het vak verpleegkunde zoals verpleegtechnische vaardigheden, het maken van een verpleeg- of zorg(leef)plan, anatomie en fysiologie, kennis van ziektebeelden, co√∂rdineren van zorg en kwaliteitszorg.
  • U maakt studenten bekend met de doelgroepen waar ze tijdens hun stage en na hun opleiding mee te maken krijgen zoals ouderenzorg, thuiszorg, verpleeghuiszorg, ziekenhuiszorg, GGZ en gehandicaptenzorg.

U hebt:

  • Een HBO-diploma; bij voorkeur een HBO-V diploma en een BIG-registratie;
  • bij voorkeur een lesbevoegdheid;
  • een gemotiveerde en flexibele instelling;
  • aantoonbare, relevante werkervaring;
  • een assertieve instelling en de juiste sociale vaardigheden om met jongeren op te trekken;

Meer informatie

Verdere inlichtingen worden graag verstrekt door mevrouw drs, E.C. van der Leeden, opleidingsmanager Verpleegkundige Amersfoort; tel.nr. (085) 4838000, email: lde@hoornbeeck.nl en door de heer drs. W.K. Petersen, locatiemanager Amersfoort, tel.nr. (085) 4838000, email: pew@hoornbeeck.nl.


Solliciteren
Bij de sollicitatieprocedure wordt de VGS-sollicitatiecode gehanteerd. Van de sollicitanten wordt verwacht dat zij de grondslag en het doel van de Stichting onderschrijven. Sollicitaties met vermelding van (kerkelijke en zakelijke) referenties kunt u richten aan het College van Bestuur, Postbus 405, 3800 AK Amersfoort of per mail naar personeelszaken@hoornbeeck.nl.

in beeld

Student aan het woord

Marjanne Kok 2_www
Marianne Kok
Student

Spannende overstap

Lees verder
Gertjan Horst_www
Gert Jan Horst
Student

Perfect totaalplaatje

Lees verder
190