Zoeken

Amersfoort - Invaldocenten Verpleegkunde

Geplaatst: 20 april 2017 Locatie: Hoornbeeck College Amersfoort Sector: Zorg & Welzijn

Locatie: Amersfoort

Wat houdt de functie in?

  • U maak deel uit van de docentenpool van de sector Gezondheidszorg en Welzijn. Ten behoeve hiervan bent u op afroep minimaal 1 dag per week beschikbaar voor het geven van invallessen.
  • U geeft les in de verschillende onderdelen van het vak verpleegkunde zoals verpleegtechnische vaardigheden, het maken van een verpleeg- of zorg(leef)plan, anatomie en fysiologie, kennis van ziektebeelden, co√∂rdineren van zorg en kwaliteitszorg.
  • U maakt studenten bekend met de doelgroepen waar ze tijdens hun stage en na hun opleiding mee te maken krijgen zoals ouderenzorg, thuiszorg, verpleeghuiszorg, ziekenhuiszorg, GGZ en gehandicaptenzorg.

U hebt:

  • Een HBO-diploma; bij voorkeur een HBO-V diploma en een BIG-registratie;
  • bij voorkeur een lesbevoegdheid;
  • een gemotiveerde en flexibele instelling;
  • aantoonbare, relevante werkervaring;
  • een assertieve instelling en de juiste sociale vaardigheden om met jongeren op te trekken;

Meer informatie

Verdere inlichtingen worden graag verstrekt door mevrouw drs, E.C. van der Leeden, opleidingsmanager Verpleegkundige Amersfoort; tel.nr. (085) 4838000, email: lde@hoornbeeck.nl en door de heer drs. W.K. Petersen, locatiemanager Amersfoort, tel.nr. (085) 4838000, email: pew@hoornbeeck.nl.


Solliciteren
Bij de sollicitatieprocedure wordt de VGS-sollicitatiecode gehanteerd. Van de sollicitanten wordt verwacht dat zij de grondslag en het doel van de Stichting onderschrijven. Sollicitaties met vermelding van (kerkelijke en zakelijke) referenties kunt u richten aan het College van Bestuur, Postbus 405, 3800 AK Amersfoort of per mail naar personeelszaken@hoornbeeck.nl.

in beeld

Student aan het woord

Woudenberg_2
Gerrald Woudenberg
Student

Werken aan je toekomst

Lees verder
Gertrude Hak
Gertrude Hak
Student

Mensen reageren op je witte kleding

Lees verder
Berdine Zwanepol
Berdine Zwanepol
Student

Studeren dankzij SSH

Lees verder
190