Zoeken

Amersfoort / Gouda - Docenten Engels

Geplaatst: 20 juni 2017 Locatie: Hoornbeeck College Amersfoort Sector: Economie, Zorg & Welzijn

Volg jij de lerarenopleiding Engels? Vind jij het een uitdaging om studenten veel praktische taalvaardigheid mee te geven? En werk jij graag in een professionele organisatie waar gemotiveerde studenten werk maken van hun toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom dan in het cursusjaar 2017-2018 eens ervaring op doen door een dag of dagdeel les te komen geven op het Hoornbeeck College.

Betrekkingsomvang: een dag of dagdeel

Locatie: Amersfoort / Gouda

Wat houdt de functie in?

  • U geeft Engels aan studenten die een mbo-opleiding binnen de sector Economie of Zorg & Welzijn volgen.
  • De lessen Engels richten zich op lees- en schrijfvaardigheid, luisteren, spreken en interactie. Vaardig zijn in de Engelse taal is in toenemende mate van belang voor de stages en werkzaamheden die onze studenten verrichten.

U hebt

  • een lesbevoegdheid of u bent bereid hiervoor de studeren;
  • het talent om verbinding te maken met de student en de klas;
  • een gemotiveerde en flexibele instelling

Meer informatie
Verdere inlichtingen worden graag verstrekt door mevrouw drs, E.C. van der Leeden, opleidingsmanager Verpleegkundige Amersfoort; tel.nr. (085) 483 8000, email: lde@hoornbeeck.nl en door de heer drs. G. van Veldhuizen, locatiemanager Gouda, tel.nr. (085) 483 8003, email: vng@hoornbeeck.nl.

Solliciteren
Bij de sollicitatieprocedure wordt de VGS-sollicitatiecode gehanteerd. Van de sollicitanten wordt verwacht dat zij de grondslag en het doel van de Stichting onderschrijven. Sollicitaties met vermelding van (kerkelijke en zakelijke) referenties kunt u richten aan het College van Bestuur, Postbus 405, 3800 AK Amersfoort of per mail naar personeelszaken@hoornbeeck.nl.

in beeld

Student aan het woord

Woudenberg_2
Gerrald Woudenberg
Student

Werken aan je toekomst

Lees verder
Gertrude Hak
Gertrude Hak
Student

Mensen reageren op je witte kleding

Lees verder
Berdine Zwanepol
Berdine Zwanepol
Student

Studeren dankzij SSH

Lees verder
190