Zoeken

NIMA

Verder in uw commerciële carrière
Doelgroep:  Organisaties
Trainingsduur:  15 - 20 weken
Kostenindicatie:  Vanaf € 1500
Locatie:  Amersfoort, Apeldoorn, Rotterdam, Kampen, Goes

Contactformulier

Aanmelden voor: NIMA - Verder in uw commerciële carrière


 

Offical Education Partner

Het Hoornbeeck College is officieel Education Partner van NIMA. Dit betekent dat de leerstof perfect aansluit bij het examen waardoor de kans op een diploma veel hoger is!

Het NIMA Diploma brengt u verder in de commerciële wereld
Veel grote bedrijven en werving en selectiebureaus vragen in hun vacatures voor commerciële functies om een NIMA Diploma. In advertenties van ANWB, SNS Reaal, Univé, USG Capacity, DHL, AEGON, Vakcentrale CNV, Telfort en Heineken komt u bijvoorbeeld regelmatig tegen dat een specifiek NIMA Diploma vereist is.

Ook intern in de organisatie vergroot het diploma uw kansen
Het NIMA Diploma biedt niet alleen voor een nieuwe baan in een andere firma een mooi opstapje. Ook in de huidige organisatie kan het u verder helpen. Het is een bewijs van uw interesse, ambitie en kennisniveau.

Contact
Wil je meer weten over de training (lestijden, boekenlijst, etc.) of heb je andere vragen? Dan kun je contact opnemen met de onderstaande personen:

Het NIMA Diploma is het onafhankelijke bewijs van bekwaamheid
NIMA is de enige instantie die onafhankelijk examineert in marketing, sales, communicatie en marktonderzoek. De examens toetsen het inzicht, de kennis en de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te functioneren in het bedrijfsleven.  Het  diploma geeft zo een helder en onafhankelijk bewijs van het niveau van bekwaamheid.

NIMA gediplomeerden stromen makkelijk in en door in internationale organisaties
Sinds begin 2008 zijn alle NIMA Diploma’s internationaal geaccrediteerd, wat inhoudt dat aan elk diploma een European Qualification Framework (EQF) niveau is toegekend. Dit framework is opgesteld door de European Marketing Confederation (EMC) en gaat uit van acht verschillende niveaus. De NIMA Marketing-B Diploma’s zijn bijvoorbeeld ingeschaald op EQF level 6. Dit betekent dat als je met zo’n diploma op zak bijvoorbeeld in Groot-Brittannië, Frankrijk of Zuid-Afrika gaat solliciteren, ze daar ook weten dat je bent opgeleid op het niveau van marketingmanager.

De genoemde prijsindicatie is een bedrag per persoon. In overleg kunnen wij een prijs voor een incompany training geven.

Trainingen
Hoornbeeck Connect is het trainingscentrum van onze school. We verzorgen trainingen voor een brede doelgroep, van ouders en kerkeraadsleden tot bedrijven en scholen. Hoornbeeck Connect heeft gecertificeerde trainers waardoor u zeker kunt zijn van een goede inhoud en een waardevol eindresultaat. Klik hier voor onze algemene informatiefolder.
training
226