Zoeken

Student Company

Student Company Frodio 2017

De Student Company van het Hoornbeeck college 2017 bestaat uit 4 jonge ondernemers Antony, Gerard, Cornellis en Eimert. In samenwerking met het ziekenhuis het Gelderse Vallei zullen zij de frodio op de markt zetten.

De Frodio is ontstaan in het ziekenhuis de Gelderse Vallei Ede, de Frodio is oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen met een vochtbeperking, vaak mag je maar 1 liter of zelfs minder vocht op een dag, veel patiƫnten klagen dat ze tijdens deze vochtbeperking continu dorst hebben, de Frodio is hier de oplossing voor. De Frodio is een mini ijsje van 10 centiliter die het dorstgevoel doet verminderen, doordat het ijsje maar uit 10 centiliter ijs bestaat mogen de patiƫnten tot 15 ijsjes per dag.

De Frodio word niet alleen maar ingezet voor mensen met een vochtbeperking, het word ook veel ingezet op andere afdelingen bijvoorbeeld oncologie (chemokuur), kinderafdeling maar ook bij kaakchirurgie kan dit ijsje worden ingezet. Ook mag de mini-ijslolly voor een operatie worden genuttigd, tot wel 5 minuten voor een operatie zelfs, waar u eerder nuchter moest blijven.

Lees meer >>

Student Company

Hoornbeeck College Amersfoort

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Word docent! Kies voor HODOS!

Het Hoornbeeck en Driestar Hogeschool werken samen aan opleidingen voor toekomstige docenten. Met de opleidingsschool HODOS bieden wij jou een opleiding tot docent aan. Meer weten?

Ga naar de website! HODOS - still
573