Zoeken

Keukenmonteur / Servicemedewerker gebouwen

BBL (niveau 2)
Crebo: 25024
Locatie:  Amersfoort
Sector:  Bedrijfsschool, Techniek & ICT
Studierichting:  Bouwkunde / Infra
Niveau:  Niveau 2
Opleidingsduur:  2 jaar
Print als PDF

Contactformulier

Contact opnemen over: Keukenmonteur / Servicemedewerker gebouwen


 

Ga jij voor een perfect eindresultaat? Kies voor dit vak! Je gaat als keukenmonteur aan de slag bij DB KeukenGroep. Dit familiebedrijf heeft 6 vestigingen in heel Nederland en ruim 200 mensen in dienst (waarvan meer dan 60 monteurs).

Als keukenmonteur plaats je nieuwe keukens bij klanten, waarbij iedere keuken bij de klant op maat wordt gemaakt. Ook sluit je apparatuur aan en informeer je klanten over het gebruik er van. Je bent meestal 2 dagen bij een klant aan het werk. Aan het eind heb je een prachtige keuken geplaatst. Soms monteer je een keuken samen met een collega. Ook zal je af en toe service-werkzaamheden uitvoeren. Bij het werk gebruik je verschillende machines, gereedschappen en materialen. Je maakt altijd gebruik van je eigen bus met professioneel gereedschap.

Profiel student DB
Als keukenmonteur ben je allround: je hebt verstand van gas, water en elektro, maar ook van tegelen, zagen en afstellen. Je houdt er van om resultaat te zien van je werk; elke twee dagen lever je een mooie keuken op bij een klant. Nauwkeurig en zorgvuldig werken is erg belangrijk want we monteren een keuken tot op de millimeter nauwkeurig. En natuurlijk kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken. In al je werk is goed klantcontact een vereiste, omdat klanttevredenheid altijd centraal staat.

Tijdens deze opleiding leer je hoe je een keuken op een nauwkeurige wijze moet plaatsen. Van het monteren van de eerste keukenkast tot het aansluiten van apparatuur en het afkitten van het werkblad. Ook leer je hoe je goed communiceert richting klanten en hoe je samenwerkt met collega’s.

Naast praktijklessen waarin je leert zagen, verlichting aansluiten, keukenkasten stellen, tegelen, kranslijsten monteren, deuren en lades afstellen, krijg je ook theorielessen. Je krijgt onder andere les in Nederlands, rekenen, materiaalleer, klantcontact en constructieleer. De opleiding keukenmonteur duurt 2 jaar. Je gaat maar één dag per week naar school, en de rest van de tijd werk je bij DB KeukenGroep.

Bekijk hier de flyer van Keukenmonteur!

Voor meer informatie en aanmelden kijk je op www.dbkeukens.nl/opleiding-keukenmonteur. Solliciteer!

Vooropleidingseisen:
Je kunt je alleen aanmelden als BBL-student als je op 1 augustus (startdatum cursusjaar) 16 jaar of ouder bent of als je 12 jaren onderwijs gevolgd hebt (let dus op als je bijvoorbeeld in havo-3 zit; dit kan dan op jou van toepassing zijn).
 

Er is een mogelijkheid tot doorstroom naar niveau 3.

Al een leuke
opleiding
gezien?
in beeld
Bezoek onze
Algemeen

Een opleiding start wanneer er sprake is van voldoende deelnemers.

Gebruik de filters hiernaast voor Hoornbeeck-opleidingen!

Weet je nog niet goed wat je wilt of wat je zoekt? Kiesmbo.nl helpt je bij de keuze van opleidingen die jouw interesse heeft. Daar kan je ook opleidingen gemakkelijk vergelijken met elkaar.

248