Hoornbeeck College
Locaties

Op de opleiding Ondernemer handel leer je hoe je een succesvol zelfstandig ondernemer in de handel wordt. Een hele verantwoordelijkheid, want de omzet is afhankelijk van jouw commerciële vaardigheden! Je stelt een ondernemings- en beleidsplan op met gegevens, cijfers en ideeën die belangrijk zijn voor het bedrijf. Ook zaken als financiën, communicatie, personeel, logistiek en juridische aspecten komen hierbij kijken. Daarnaast is het van belang dat je contact onderhoudt met klanten en leveranciers. Je blijft op de hoogte van de marktontwikkeling en wijdt je volledig toe aan je eigen onderneming. Gelukkig sta je stevig in je schoenen en heb je flink wat doorzettingsvermogen! 

Benieuwd naar onze open avonden?

Tijdens deze avonden krijg je informatie over ons college, de opleidingen en ontmoet je Hoornbeeck-(oud)studenten en -docenten. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding zodat je de juiste keuze kunt maken! Welkom op ons Hoornbeeck!

Klik hier
  • Hoornbeeck College
    Gediplomeerden met werk - Landelijk gemiddelde: 82%
  • Hoornbeeck College
    Studenttevredenheid rapportcijfer 7.3 Landelijk gemiddelde: 6.5
  • Hoornbeeck College
    Geslaagde studenten in afgelopen schooljaar 93% Landelijk gemiddelde: 64%
Bekijk meer cijfers

Met een diploma op zak…

Als ondernemer handel run je je eigen zaak. Verantwoordelijk werk waarvoor je commerciële vaardigheden, doorzettingsvermogen en gevoel voor ondernemerschap nodig hebt.  

Als vervolgstudie zou je kunnen kiezen voor een hbo-opleiding zoals Bedrijfskunde of Marketing. Ook kun je de Associate degree Ondernemen volgen, dat is een tweejarige hbo-opleiding op niveau 5.  

Student Logistiek

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 mei!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & vooropleidingseisen

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Voor de opleiding Ondernemer handel moet je minimaal een havo-, vwo- of een mbo-opleiding niveau 3 of niveau 4 hebben afgerond. 

Ben je gezakt voor de havo? Dan is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk om deze opleiding te volgen. Overleg hiervoor met de opleidingsmanager op de locatie waar je wilt gaan studeren.  

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met introductieactiviteiten. Zo leer je je klas, de docenten en de school beter kennen. 

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.

Ontmoeten, delen en ontwikkelen staat bij HoornBACK centraal.