Hoornbeeck College
Locaties

Op de opleiding Manager Retail leer je een zaak te runnen. Een hele verantwoordelijkheid, want je moet de geplande winkelomzet halen en verkopers zijn afhankelijk van jouw leidinggevende capaciteiten. Je werk is veelzijdig: je stuurt verkopers aan, bent verantwoordelijk voor de administratie en bewaakt het imago van het filiaal. Je leert over leidinggeven, relatiemanagement en personeelsbeleid. Ook leer je hoe je bedrijfseconomische berekeningen maakt, voorraadbeheer toepast, een assortiment samenstelt en verkoopgesprekken voert. Tussen de bedrijven door ben je op de hoogte van de ontwikkelingen op commercieel, logistiek en financieel vlak. Een verantwoordelijke baan waarvoor je toegewijd en gestructureerd moet zijn.  

Benieuwd naar onze open avonden?

Tijdens deze avonden krijg je informatie over ons college, de opleidingen en ontmoet je Hoornbeeck-(oud)studenten en -docenten. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding zodat je de juiste keuze kunt maken! Welkom op ons Hoornbeeck!

Klik hier
  • Hoornbeeck College
    Geslaagde studenten in afgelopen schooljaar 80% Landelijk gemiddelde: 64%
  • Hoornbeeck College
    Studenttevredenheid rapportcijfer 6.7 Landelijk gemiddelde: 6.6
  • Hoornbeeck College
    Gediplomeerden met werk 88% Landelijk gemiddelde: 88%
Bekijk meer cijfers

Met een diploma op zak…

Als manager retail ben je verantwoordelijk voor het filiaal van een grote winkelketen. Je stuurt verkopers aan, moet de geplande winkelomzet halen en bewaakt het imago van de vestiging. Een verantwoordelijke, veelzijdige baan!  

Als vervolgstudie zou je kunnen kiezen voor een hbo-opleiding zoals Bedrijfskunde of Marketing. Ook kun je de Associate degree Ondernemen volgen, dat is een tweejarige hbo-opleiding op niveau 5. 

Student Logistiek

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 mei!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & vooropleidingseisen

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Voor de opleiding Manager Retail moet je minimaal een havo, vwo of een mbo-opleiding niveau 3 of niveau 4 hebben afgerond.

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met introductieactiviteiten. Zo leer je je klas, de docenten en de school beter kennen. 

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.

Ontmoeten, delen en ontwikkelen staat bij HoornBACK centraal.