Hoornbeeck College
Locaties

Jij bent gastvrij, flexibel en niet bang voor verantwoordelijkheid! Als facilitair leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de hospitality in jouw organisatie. Je coördineert facilitaire activiteiten zoals het beheer van gebouwen en logistieke werkzaamheden en geeft leiding aan collega’s die facilitaire werkzaamheden uitvoeren. Je maakt operationele plannen en ziet erop toe dat het werk goed wordt uitgevoerd. Verleent de organisatie de diensten zelf, of moet het worden uitbesteed? Daar houd jij je mee bezig. Je hebt inzicht in financiële taken en houdt je bezig met planning. Ook denk je mee over visie op de langere termijn. Samen met je collega’s ga je voor een hoge klanttevredenheid!

Benieuwd naar onze open avonden?

Tijdens deze avonden krijg je informatie over ons college, de opleidingen en ontmoet je Hoornbeeck-(oud)studenten en -docenten. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding zodat je de juiste keuze kunt maken! Welkom op ons Hoornbeeck!

Klik hier

Met een diploma op zak…

Als facilitair leidinggevende heb je de verantwoordelijkheid voor hospitality in jouw organisatie. Je beheert één of meerdere gebouwen of ruimten waar organisaties zijn gevestigd. Je coördineert facilitaire activiteiten en geeft leiding aan collega’s die facilitaire werkzaamheden uitvoeren. Hiervoor stem je af met het management, de medewerkers en externe aanbieders.

Als vervolgstudie zou je kunnen kiezen voor een hbo-opleiding.

Beeld facilitair
Beeld Goes

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 mei!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & vooropleidingseisen

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Voor de opleiding Facilitair Leidinggevende moet je een (verwante) mbo-opleiding op niveau 3 hebben afgerond. Als je de opleiding Zelfstandig Werkend Gastheer/Gastvrouw hebt gevolgd, duurt de doorstroomopleiding een jaar.

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met een bezoek aan een bedrijf. Ook leer je de school en je klasgenoten kennen door introductieactiviteiten.

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.

Ontmoeten, delen en ontwikkelen staat bij HoornBACK centraal.