Zoeken

Facilitair leidinggevende

BOL (niveau 4)
Crebo: 25175
Locatie:  Apeldoorn, Goes, Rotterdam
Sector:  Dienstverlening
Niveau:  Niveau 4
Opleidingsduur:  3 jaar
Kostenindicatie: Bekijk indicatie
Print als PDF

Contactformulier

Contact opnemen over: Facilitair leidinggevende


 

De facilitair leidinggevende werkt bij zeer diverse bedrijven zoals scholen, ziekenhuizen, zakelijke dienstverleners en overheidsinstellingen. Jij beheert de gebouwen en/of afdelingen, zoals repro, schoonmaak of catering. De facilitair leidinggevende co├Ârdineert een grote diversiteit aan facilitaire werkzaamheden. De facilitair leidinggevende geeft leiding en werkt ook mee als het nodig is. Door de variatie in werkzaamheden, omgeving, externe en interne relaties is de facilitair leidinggevende flexibel.
Jij houdt het overzicht van de werkzaamheden en verdeelt deze op basis van prioriteit. De facilitair leidinggevende beheert de budgetten en beoordeelt offertes. Jij rapporteert aan het management en stelt verbeterpunten voor. De facilitair leidinggevende werkt op wisselende tijden, ook in de avond en het weekend.

De opleiding facilitair leidinggevende is vooral gericht op verschillende dienstverlenende taken, vaak als 'meewerkend voorman/-vrouw'. Hierbij moet je denken aan co├Ârdineren van facilitaire werkzaamheden. Tijdens de opleiding loop je stage om dat wat je op school leert ook in de praktijk te gaan brengen.

Vooropleidingseisen:

een vmbo-diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg, een bewijs van overgang naar havo-4 of vwo-4 of mbo-diploma op niveau 3.

Nog niet uitgeleerd? Dan kan je na het afronden van deze opleiding een hbo-opleiding gaan volgen.

Dienstverlening
in beeld
Video van S-BB over opleiding/beroep
Al een leuke
opleiding
gezien?
in beeld
Bezoek onze
Algemeen

Een opleiding start wanneer er sprake is van voldoende deelnemers.

490