Hoornbeeck College
Locaties

Landbouwwerktuigen zijn mooie staaltjes van techniek: stevig opgebouwd en een slimme montage. In de opleiding Allround Monteur Mobiele Werktuigen leer je hoe je storingen aan machines, werktuigen en installaties opzoekt en verhelpt. Je doet kennis op over de werking van motoren, elektro, machines en hydrauliek. Maar je bent vooral met je handen bezig: zo leer je te draaien, frezen en lassen. Straks voer je ingewikkelde reparaties uit op locatie, rapporteer je aan de klant en geef je adviezen over verbeterpunten en kosten aan machines. Verantwoordelijk werk waar je zelfstandig, praktisch en flexibel voor moet zijn. Met jouw vakmanschap zorg je ervoor dat alles gesmeerd loopt!

Benieuwd naar onze open avonden?

Tijdens deze avonden krijg je informatie over ons college, de opleidingen en ontmoet je Hoornbeeck-(oud)studenten en -docenten. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding zodat je de juiste keuze kunt maken! Welkom op ons Hoornbeeck!

Klik hier
 • Hoornbeeck College
  Studenttevredenheid rapportcijfer 7.5 Landelijk gemiddelde: 7.3
 • Hoornbeeck College
  Gediplomeerden met werk - Landelijk gemiddelde: 91%
 • Hoornbeeck College
  Geslaagde studenten in afgelopen schooljaar 70% Landelijk gemiddelde: 74%
 • Hoornbeeck College
  Doorstroom binnen MBO na afgelopen schooljaar 52% Landelijk gemiddelde: 33%
Bekijk meer cijfers

Met een diploma op zak…

Als allround monteur mobiele werktuigen werk je aan tractoren en landbouwwerktuigen. Je zoekt storingen aan machines, werktuigen en installaties op en weet deze zelfstandig te verhelpen. Ook rapporteer je aan de klant en geef je adviezen. Je werkt zowel in de werkplaats van een bedrijf als op locatie.

Als vervolgstudie zou je kunnen kiezen voor deze opleiding op niveau 4.

Beeld Mobiliteit
Beeld Mobiliteit
"Als allround monteur weet jij alles van landbouwwerktuigen. Ben jij alleen tevreden als alles gesmeerd loopt? Dan is dit misschien wel jouw toekomstige beroep!"

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 mei!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & leerwerkovereenkomst

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Je moet in het bezit zijn van een leerwerkovereenkomst met je werkgever en moet voor 1 augustus van het cursusjaar minimaal 16 jaar zijn of 12 jaren onderwijs gevolgd hebben.

Icoon diploma

Vooropleidingseisen

Voor de opleiding Allround Monteur Mobiele Werktuigen moet je minimaal het vmbo (kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg) of een mbo-opleiding niveau 2 in dezelfde richting hebben afgerond.

 

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met introductieactiviteiten om de school en je klasgenoten te leren kennen.

Icoon agenda

Theorie op school (BBL)

Je bent een echte doener. Schoolbanken zijn daarom eigenlijk niks voor jou. Toch?

Maar je wilt toch wat leren. Daarom bieden wij je een praktische oplossing. Je gaat één dag per week naar school. De rest van de week werk je als leerling-werknemer in een zogenaamd erkend leerbedrijf/-instelling passend bij de opleiding.

 

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.

Ontmoeten, delen en ontwikkelen staat bij HoornBACK centraal.