Zoeken

Johan de Jong heeft excellente stage

Geplaatst: 04 maart 2014

Johan de Jong kreeg onlangs een Cum Laude Stage Getuigschrift uitgereikt door Gerrina Schut van Ritmeester BV in Alblasserdam.

Foto Ritmeester

Johan de Jong is derdejaars student van de financiële opleiding op het Hoornbeeck College in Rotterdam. Hij heeft door zijn mentaliteit en inzet een uitstekende administratieve stage afgerond. Een prestatie die beloond mag worden stelt het stagebedrijf.

In 10 jaar zijn meer dan 100 stagiair(e)s opgeleid door Ritmeester B.V. In 2006 werd het bedrijf het op een na beste stagebedrijf landelijk in zijn sector. Het idee van staatssecretaris Sander Dekker om excellente 'studenten' te motiveren bracht het team van Ritmeester B.V. op het idee om dit ook met stagiair(e)s te doen. Immers: een stage is een 'brug' tussen studie en betaalde baan. "Ons devies is: 'Haal alles uit je stage wat erin zit!' Dat heeft Johan voor de volle 100 procent waargemaakt", aldus Ritmeester B.V.

De studenten van het Hoornbeeck College zijn gewild bij het bedrijfsleven. De inzet en de no nonsens mentaliteit van de studenten zorgen voor een goed imago van het Hoornbeeck College in het bedrijfsleven. De MBO-school is enthousiast over het initiatief van Ritmeester B.V.: “Het zou geweldig zijn als het bedrijfsleven dit initiatief overneemt en landelijk uitrolt”.

 

204